Syifa berat 5.3kg sekarang

Author : Cik Rose Cute | 9:22 PM | 5Total Comments |
Tu tengah hisap tangannya...Syifa suka hisap tangan..
Hai!...hari ni bawak syifa pegi klinik untuk check bulanan.Wah!!! syifa semakin membesar...sekejap jer anak ibu nak besar ya....Timbang berat tadi naik banyak betul.....bulan lepas 4.3kg jer...sekarang 5.3kg..bayangkan....Pipi tak payah cakaplah makin tembam..bulat jer...hehehe...tadi ada ambik gambar terbarunya...korang nak tengok nanti Isteri@ibu cute snap kat sini okey....Bulan lepas syifa cucuk dengan misi pelatih..menangis syifa sebab sakit....Misi tu baru pertama kali cucuk....kesian Anak ibu jadi mangsa...sampai bengkak peha debabnya....huhuhu...Abah marah betul...tapi nak buat camna???Kesian syifakan....cayang bucuk ibu hehehe...Hari ini...misi pelatih jugak nak cucuk tapi ibu cepat2 cakap tak nak.....hehehe..nasib  baik stuf nurse tu faham....kalau tak syifa lagilah menjadi mangsa...Sewaktu Stuff nurse tu cucuk ....langsung syifa tak nangis...dia diam jer....Kan betul...misi tu tak pandai cucuk tu yang budak nangis tu...Biasalah budak pelatih baru nak belajar.....Ibu tak salahkan misi tu....Kalau korang apa perasaan korang....hehehe ni soalan untuk para ibu yang ada anak.......


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. tq follow blog wan.wan pon turut serta follow.bg meriah lg blog ni.

    wah.sihatnye syifa.anak yg ke 3 eyk?huhu

    ReplyDelete
  2. so adorable! kalo dpt cubit manje best nie, ieda follow back, jgan pule singah slalu...

    http://iedaurora.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. geramnya dengan baby nie..ya allah nak cubit2 pipi dia..akak2 tlg cubitkan utk sy 3x pliz hehe

    JOM JOIN HARI GURU CONTEST

    ReplyDelete
  4. peha anak kita pon penah bengkak kena cucuk..salah cucuk la tu kot..

    tembamnya syifa..comeyyy

    ReplyDelete
  5. Betul tu..cik betty...

    kesian baby...dia bukan tahu apa pun...nangis jerlah...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠