Nur Faqihah Syifa

Author : Cik Rose Cute | 3:36 PM | 4Total Comments |
Apa yang Di renungkan...

Termenung jauh nampak...
Gambar Hitam Putih
Sedihnya Muka Syifa...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. ouh,yg ni ke faqihah, alolo comelnye macam saya jugak >.<

    ReplyDelete
  2. Nilah orangnya...Nur faqihah Syifa...comel cam Faqihah jugak kan...

    ReplyDelete
  3. wahh...comel nye... geram sy tengok... nk cubit2 je pipi dia.
    best kan dpt jd ibu. :)

    ReplyDelete
  4. menjengah faqihah. huhu tak sempat nak jumpa dalam hospital. kak dok wad bersalin normal umi kat wad bersalin operate. tapi apa pun tarikh lahir anak kite sama...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠