Aku dah ada Blog Contest

Author : Cik Rose Cute | 5:33 PM | 11Total Comments |
Salam semua...Ha...aku happy cangat2 hari ni...sebab aku dah ada blog contest..hehehe..Dah lama dah nak buat..Asyik tertangguh jer..Sempena hari guru ni...aku buatlah blog Contest...tapi kosong lagi..blog tu aku belum mekap lagi...kalau korang nak follow..Ni blognya...http://hairulizacontestga.blogsport.com/..kalau korang nak sudi follow hehehe tak paksa korang...Aku buat blog contest tu..tak nak pening2 sebab bercampur dengan aku nak tulis N3 aku.....kadang2 sakit kepala tengok berserabut...Yalah sekarang aku tgh giler Contest hehehe..bukan giler hadiah ker...hehehehe.Kalau hadiah tak pernah dapat..tapi aku tak kisah sebab masuk tu pun free..hehehe betul tak....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. assalam akak~~nak buat banner tuh ker????=) oke, nti sye buat tutorial spesel tuk aka yer..=)nti sy akan tag akak^^

    ReplyDelete
  2. moga² berkat kerajinan tu adalah yg sangkut nnt..hehe..sy paling maleh join GA atau contest..

    ReplyDelete
  3. akak, boleh pergi lik nih.. CP buat tutorial khas tuk akak..^^

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cara-mudah-nak-buat-banner-khas-buat.html

    ReplyDelete
  4. ya ker cik betty...alah suka2 jer...untuk menghilangkan boring...hehehe

    ReplyDelete
  5. Thanks Cik purple...

    atas kebaikan cik purple...hehehe

    ReplyDelete
  6. salam
    tq sudi join contest saya..tapi link awak tak leh bukak la dear..link balik yer..

    http://farisarrayyan.blogspot.com/2011/05/contestape-tema-nye-eh.html

    tQ

    ReplyDelete
  7. itulah..campur2 jadi pening lak kan...

    ReplyDelete
  8. datang dari http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html tapi link http://hairulizacontestga.blogsport.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html tak jumpa... :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..

    Lamanya Sha tak singgah sini..

    Tadi cari header blog sha, ttiba jumpa blog akak ni. Suka, rindu nak datang. Dah lama jadi follower.

    TQ letak blog sha antara blog ngetop! Sha rasa segan pulak berada dalam kelompok mereka yang mmg top.

    Mungkin akak ada tersilap letak barangkali.

    Sekali lagi, terima kasih.

    Sudi2 la jenguk ke blog buruk Sha..

    ReplyDelete
  10. Salam sha...

    Bukan sajer letak....memang akak bukak tiap2 hari walaupun tak komen hehehe...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠