Su Tiada dara

Author : Cik Rose Cute | 1:35 PM | 3Total Comments |
Pengakuan seorang gadis yang bernama su....Tanpa malu dan kesal dia menceritakkan kisah hidupnya.Berzina dan membunuh janin tak berdosa seolah-olah dunia ini tidak bertuhan....Ckit pn tidak mrse gerun dengan hukum Allah s.w.t.Katanya kalau bercinta tanpa check in, ibarat tin kosong...pe dia ingat bile wt cm2 die bleh jd tin yang berisi ke???Ibarat tin sardin yang padat ngn ikan sardin,mmmm memang padat,pdat berisi dosa....tobat la wei sebelum terlambat.Kite sume ni pun bukan hidup menongkat langit.Setiap perbuatan,samaada baik atau jahat ade ganjaran...Takut la akan balasa Allah.Azab Allah s.w.t amatlah dahsyat.....Takutttttttnya....Dunia Nak Akhir Zaman...
Kauorang kalau nak dapat menantu perempuan @ lelaki...bwk bkl menantu pompuan check dara di klinik  and lelaki kena wat sumpah laknat msh teruna atau tak...sebelum nikah hehehe...
Semasa bercinta memang la indah......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 P/s:Nantikan story Siapa kata Orang Gemuk Tidak Cantik????


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. kenapa nk buka aib sendiri...bangga gamaknya ..huhu..minta dijauhkan benda tak elok tu dr family kita...

    ReplyDelete
  2. Mengucap pjg kalau dgr ada org ckp mcm ni...

    ReplyDelete
  3. astagfirullah..mohon djauhkan dr mlakukan dosa demikian..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠