Spaghetti

Author : Cik Rose Cute | 10:01 PM | 4Total Comments |
Ni resepi ni senang jer...,aku ambik dari blog alamak! lupa pulak namanya....huhuhu.Tapi tak perlah..janji dah ambik resepinya...jangan marah ye....
MEATBALL SPAGHETTI
Mee Spaghetti

  • Rebus spaghetti dan masukkan minyak bijan dan garam (goreng pun boleh, rebus pun boleh ) 
Sos spaghetti
  1. Masukkan sedikit minyak masak.
  2. Tumis cili kisar bersama bawang putih
  3. Kalau tak suka kuah pekat, masukkan sedikit air.
  4. Masukkan tomato puri, garam, serta sos spaghetti (kimball Classic )
  5. Masukkan cheese yg di koyak.
  6. Siap untuk di makan.
Simple jer kan...hasil resepi ni dari seorang pemuda yg hidup bujang...Sesiapa yg bujang boleh la..buat..hehehe...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. sedapnya.... sib baik baru lepas makan...

    ReplyDelete
  2. sy pon suka masak spagetti sbb mudah..tp sy suka pakai sos kimball..nak pakai prego x berani..

    ReplyDelete
  3. nak cket...(*_*)
    huhuhu
    bunian part 2 da kuar da...
    sila la terjah...
    http://helmyunus.blogspot.com/2011/04/bunian-part-2.html

    ReplyDelete
  4. Ya Ker Elle Ellysa..

    Saya tak pernah guna sos kimball...tu nak try resepi ni..

    Hai! Muhammad Helmi:Dah siap ke??? Nanti akak terjah..tak sabar rasanya nak baca..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠