Dua2 Kunci Abah Terbawak Ke Tempat Keja..

Author : Cik Rose Cute | 1:51 PM | 6Total Comments |
Salam buat kawan-kawan blogger...

Hari ni Isteri @ ibu cute nak buat entry pasal my hubby....jeng! jeng!..hehehe..(gelak cam Hantu..) Bukan pasal apa pun...Ni pasal my hubby terambik dua2 kunci bawak ke kerja.Aduh!... ister@ ibu cute tak perasan di bawak oleh my hubby...Dia sendiri tel....

Dialog  bersama My Hubby.

My Hubby: Ibu...Abah terambil kunci dua la....

Isteri @ Ibu cute: Ya ker....Camna budak2 nak main kat luar petang nanti? Kalau apa2 jadik camna nak keluar?

My Hubby: Tu la pasal...kalau ada apa2..keluar ikut pintu belakang la....

Isteri@ Ibu cute: (Dalam Hati..amboi senangnya laki aku cakap ikut pintu belakang ) Ibu kesian kat budak2 jer...Camna..diaorg nak keluar..

My Hubby: Tak payah main kat luar...main kat dalam umah jer...

Isteri@ Ibu cute: Emmmm  Okeylah...(Terus letak telefon)

Romantik tak dialog aku dengan hubby aku....,tak romantik pun...biasa 2 jer...Aku ni jenis brutal sikit...my hubby dah faham dah...and dah masak dengan perangai aku yang gila2 ni...tak pernah serius hehehe...Hari ni kami anak beranak terpaksa berkurung di dalam rumah...Tunggulah pukul 7.00pm nanti my hubby baru sampai rumah.Kauorg pernah tak situasi macam gini?....


P/S: Bersabarlah dengan karenah suami...Nescaya Syurgalah tempatmu...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. hehhehe..sweet gak men dengan anak2 di rumah..mujur x outstation lama2..kalau x,camner nak pi sekolah kan..

    ReplyDelete
  2. Salam Syuxer...

    Thanks datang ke blog Isteri @ ibu cute...

    Betul tu...kalau tak memang tak pegi sekolah huhuhu...Nasib baik hubby keja dekat jer tak sampai 5 minit dah sampai rumah...

    ReplyDelete
  3. my hubby penah bwk kunci rumah sy punya g opis..bila kita kat kunci rumah hilang dia paksa kita carik takut ada org curik kunci..dekat seminggu kita carik pdhal dia yg amik..geram betoi..

    hehe..sy samalah brutal..x romantik..

    ReplyDelete
  4. Salam Cik betty....

    Penatlah mencari ya...hehehe

    Lawaklah...Kalau hubby saya pun paksa carik jugak..kalau satu kunci hilang...(Naya Betul...)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠