APA ADA DI DALAM PETI AIS RUMAH ANDA???

Author : Cik Rose Cute | 8:36 PM | 12Total Comments |
Salam untuk teman2 blogger....

Apa ada di dalam peti as kat rumah anda?...Mesti macam2 adakan...lagi2 yg suka memasak...Peti ais kat rumah Isteri@ Ibu Cute tak banyak barang...Cuma ada barang untuk memasak sajer...hehehe..kadang2 bukak peti kosong...(buat malu jer )...Sebenarnya Isteri @ ibu cute nak cerita pasal pembunuhan kejam kat Hollywood,Amerika Syarikat....Memang kejam betul! kalau tak caya baca story ni....

Suatu malam pada 1980, seorang perempuan murahan di bunuh dengan kejam di Hollywood Amerika Syarikat. Gadis yg sedang berjalan kaki bersendirian di kota hiburan itu di tikam bertubi-tubi, kemudian tubuhnya dikelar dan di potong-potong."Tengok apa ada dalam peti ais," kata penjenayah tersebut, Douglas Clark sambil tersenyum kepada kekasihnya yg bertandang ke rumah.
Wanita tersebut, Carol Bundy namanya pergi ke dapur. Dia menjerit sebaik melihat anggota badan manusia bertimpa-timpa di sumbat di dalam peti ais berkenaan. Paling mengerikan ialah kepala mangsa yg di penuhi darah dan mata separuh terbuka. Tapi daripada takut, lama kelamaan timbul pula geli hati. Lalu Carol menyolek muka mangsa. Bibirnya di gincu, rambut di sikat dan bulu mata di lentikkan dengan maskara sambil Carol ketawa berdekah-dekah.
Apabila di tangkap, Clark memberi tahu polis dia menyimpan kepala wanita yg telah di solek cantik itu untuk memudahkannya melakukan seks luar tabii!!! Tujuh tahun kemudian iaitu pada Mac 1987, polis Philedephia menyerbu rumah seorang lelaki bernama Gary Heidnik. Di sana mereka  menemukan mayat tiga orang wanita di ikat pada batang paip dlm sebuah bilik gelap bawah tanah. Heidnik mengaku telah menculik enam org gadis. Mangsa-mangsanya itu di kurung, di seksa dan di rogol selama berbulan-bulan sehingga mereka meninggal dunia.
" Beritahu kami, tangan siapa dalam peti ais tu?" tanya polis. "Oooo...tangan tu.Yang itu saya belum sempat makan lagi," jawab Heidnik selamba. Heidnik mengaku dia suka makan daging manusia di campur dengan makanan anjing. Setelah melahapnya, dia akan memaksa mangsa-mangsanya pula memakan makanan yg jijik itu.Bagaimanapun, Jeffry Dahmer mungkin kanibal yg paling menakutkan. Ketika di tangkap di Malwaukee pada julai 1991, peti sejuknya di penuhi daging dan anggota tubuh manusia termasuk kepala, buah pinggang, paru-paru, hati, jantung dan usus!
Semua penjenayah di atas telah mendapat hukuman setimpal kerana mereka sememangnya tidak layak hidup di dunia yang bertamadun ini.

P/S:Eeeee! Menyeramkan....Macammana rasa makan daging manusia ya??? Dahlah seksa orang tu..pastu rogol..pastu makan pulak dagingnya....Manusia jenis apa!!! Memang Kanibal betullah...Apa pendapat kawan-kawan Blogger...Nasib baik tak ada kat Malaysia...Kalau ada jugak entahla....Simpan Malaikat 44...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. prince dtg mmblas kunjungan..
    serta memfollow ibu...:)

    ReplyDelete
  2. mmg seram dgr mkn daging manusia..huhuhu


    **salam kenal..nk tnye maksud ayat "

    jangan marah ya..Baca segmen tu..takut pulak nak follow huhuhu..taku di marahi olehmu..."

    segmen mn tu...

    ReplyDelete
  3. askm...
    sya pon blogger dari terengganu gak...n & skrg tggal di Putrajaya...thn 1996 dlu sya pnah duk kat Teluk panglima Garang...pas spm..kije kilang kat ctu...cari pengalaman..hehehe
    dtg sni nak kenal2 n folow ibu cute...i folower yg ke 88 tau...ekekek...jemput singgah n follow sya k..tqvm

    ReplyDelete
  4. Prince: Thanks Follow Isteri@Ibu cute

    Ummi Salsabilla:Nanti saya Akan singgah blog Ummi

    Mama Tisya: Ala...Segmen pasal Facebook tu yg personal tu...hehehe..(Jgn Marah....

    ReplyDelete
  5. Salam Intan Morsalin..

    Keja kat kilang Nec Ker? Dulu saya bukan duk sini..sejak beli rumah baru pindah sini..Apa-apa pun Thanks Intan kerana sudi singgah sini...

    Dapat jugak Blogger Org Terengganu kita...

    ReplyDelete
  6. best lagu blog awak..romantik nyer..

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan ibu sambil follow..
    eeee geli gilew diornk nie..
    silap zaman lahirnye kowt..
    siap boleh makup2 jd hantu mak limah bru tw..:(

    ReplyDelete
  8. Hai! Bui Idzra Ryn...

    Memang romantik lagu tu...asyik tergiang-giang jer di telinga...hehehe


    Hai! Nur @n!sa....

    Thanks Nur di atas ke sudian Nur...Mungkinlah kot silap zaman lahir..kah! kah! Kah! KITA BAKOR JER!!!..

    ReplyDelete
  9. salam..dtg balas kunjungan..uwaaa..ngeri sungguh bc cite tu..loya pun ade gak..mmg org mcm tu hukumananya mati je..

    ReplyDelete
  10. Salam Kamalia....

    Thanks atas kunjungan balas kamalia...
    Memang loya bila baca story tu...Ya hukum mati jer...kalu tak camna lagi..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠