Terharunya....My Follow Dah seratus lebih

Author : Cik Rose Cute | 2:34 PM | 14Total Comments |
Salam untuk teman2ku warga blogger....

Hari ini aku amat terharu sangat2....Dan juga ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih kepada orang yg sudi follow aku huhuhu.Sebenarnya blog aku ni...dah dekat 2 tahun ...tapi aku tak endahkan sangat.Aku teruja buat blog ni pun kerana sepupu aku.....Aku teruja apabila melihat blog sepupu aku di penuhi gambar2 anaknya yang comel.Aku pun terfikir jugak, kalau aku punya blog sendiri bolehlah   masukkan gambar2 anak-anak aku jugak.Sejak hari itu..aku teringin ada blog cam sepupu aku....Mula-mula aku snap gambar2 anak-anak aku dengan famili jer....pastu aku taip sikit2 kisah gembira mana kitaorg pergi bercuti.
Kalau ada waktu yang terluang...aku jenguk jugak blog kauorg semua.Tapi waktu tu aku tak terfikir kenapa Ramai org follow????Aku konfius kenapa ramai orang follow lagi-lagi blog yang fames......aku mana tahu tentang2 hal berblog ni....Aku peliklah kan....Aku punyer  blog tak ada orang follow pulak , mungkin orang tak tahu aku ada blog atau  blog aku tak sebagus blog diaorang semua?? hehehe...Blog orang pertama aku follow blog Mama Adha....pastu  mama adha follow aku....pastu aku terkejut...ehhhhh...Cam tu ke...nak orang follow kita balik....aku fikir sambil nak tercabut otak aku (hehehe tak adalah saja jer..) Tapi kalau blog tu fames orang ramai follow...kalau kita follow dia...susah sikitlah dia nak follow kita balik,betul tak apa yang ku tulis ni? hehehehe jangan terasa blog yang fames.....aku tak ada niat nak menguntuk pun..just taip2 kat sini jer...atau menyedapkan story aku ni...
Panjang lebar pulak aku berceloteh dah jadi macam mulut Si yuyulah pulak..(jangan marah cik yuyu yang manis ) Itulah story yang sebenar-benarnya kenapa aku ada blog dan follow aku just 100 lebih. Walaupun follow aku 100 lebih aku tetap berbangga dengan hasil penulisan blog aku dan kedatangan mereka untuk follow aku....(Ni boleh masuk segmen Ben Ashaaari ni....Betul tak? )hehehe tapi tak perlah....aku tak pandai mengarang....Terima kasih sekali lagi kepada My Followers....

P/S: Ni Blog sepupu aku http://www.nazrieda-anakku.blogsport.com/  (Alamak promote sepupu la pulak...biasanya orang promote kawan hehehe....Ada Aku Kisah )


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. Taniah yea,,hik3 mama pon xsampai 100 lg..alaah xkisah pon kan..oh ya,,aritu ibu ada tyn mama pasal blog tu,mama buat 2 blog tp 1 email..kira kita leh manage dua2 laa.mula mama buat 1 jer..tp dok rajin join Ga & contest,,& ++ rase better buat 1 lg blog khas utk Ga & contest..xpenin..kan..nak buat 1 lg blog tu sama jer mcm kita wat blog personal nie..harap ibu cute paham kot..bye..

    ReplyDelete
  2. Thanks Mama Darwish...

    Memang tak harap pun..dapat follow seratus lebih...tak sangka la pulak..huhuhu...terima kasih atas penerangan anda...

    ReplyDelete
  3. rs happy kan bila follower kita bertambah.. xkisahlah berapa pon follower kita ada janji kita happy dlm blogging ni..blogger pemes cam abg ben, yuyu dan pendekar berkuda x lokek nak follow kita balik..

    ReplyDelete
  4. Thanks cik betty...

    Betul pendapat awak tu Cik Betty...Saya sokong...

    ReplyDelete
  5. comel la gaya akak menulis..suka ^__^v

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan
    tq singgah blog sy:)

    tahniah jugak follower dh byk..teruskan menulis:)

    ReplyDelete
  7. Thanks Bella...

    Taklah secomel Bella...Terima kasih Follow Akak ya Bella..

    ReplyDelete
  8. Salam Wida..

    Comelnya baby...

    Insya Allah kalau ada masa terluang..Saya akan teruskan menulis...walaupun susun ayatnya tak cantik...

    ReplyDelete
  9. HEHE..Tahniah! zie follow balik coz aritu tukar log in email ke gmail, terus suma hilang senarai blog yg dh di follow..hehe

    ReplyDelete
  10. Thanks Zie...

    Lawalah spek mata tu...Akak suka la..

    ReplyDelete
  11. betul2.ratu pun dh berblog since 2009 tp follower mmg tak ramai.ehehe...takpe...makin lama nanti ramailah insyaAllah...

    ReplyDelete
  12. Thanks Fyna...

    Bertandang ke sini...

    ReplyDelete
  13. Salam Ratu Siput...

    Oh! ya ke....Tak kisahlah ratu Siput janji kita Ikhlas nak menulis..hehehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠