Ella Solat Terawih Bersama Suami

Author : Cik Rose Cute | 5:28 PM | 31Total Comments |
SHAH ALAM: Penyanyi Ella atau nama sebenarnya Norzila Aminudin melahirkan rasa gembira apabila hasratnya untuk melakukan solat Tarawih bersama suami akhirnya tercapai pada awal Ramadan lalu.
Ella, 46, berkata, saat itu adalah antara paling manis yang pernah berlaku dalam hidupnya kerana dia telah memendam hasrat berkenaan sejak sekian lama.
"Walaupun sudah bergelar suami isteri tetapi kami jarang dapat bersama kerana tuntutan kerja masing-masing yang agak sibuk dan padat.
"Bagaimanapun hasrat saya untuk ke masjid menunaikan solat Terawih bersama suami sudah pun tercapai dan ia saat paling indah buat diri saya," ujarnya kepada mStar Online ketika ditemui selepas rakaman program Mentor Raya 6 di sini pada Rabu.
Tambah Ella, selepas menunaikan solat Terawih juga, dia dan suaminya iaitu Azhar Ghazali, 30-an sempat menghabiskan masa dengan melepak di kedai mamak untuk menikmati teh tarik bersama-sama.
Dalam pada itu, Ella memberitahu dia dan Azhar masih lagi dalam proses menyesuaikan diri dan mengakui perkahwinan yang dilalui banyak mengubah dirinya sebagai seorang wanita.
"Kehidupan selepas sebulan berumah tangga sangat menyeronokkan tetapi masih banyak perkara yang perlu saya pelajari dan ia perlu dilakukan secara perlahan-lahan.
"Jika sebelum ini saya tidak perlu meminta pendapat orang lain tentang sesuatu perkara atau membuat keputusan kini saya perlu berbincang dengan suami terlebih dahulu," katanya.
Sementara itu, Ella turut memberitahu dia sempat menyediakan juadah sahur untuk suaminya selain menyifatkan Azhar tidak banyak kerenah soal memilih makanan.
Ella dan Azhar bernikah pada 7 Julai lalu di rumah keluarga wanita itu di Klang, dekat sini.
 
 
Nota Ibu Pink: Sejuk pulak hati bila dengar cerita ella selepas kahwin...Semoga Ella terus bahagia bersama suami tercinta....Amin..
Sumber berita DARI SINI 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Rumah Aznil Di Rompak

Author : Cik Rose Cute | 7:35 AM | 40Total Comments |
KUALA LUMPUR - Rumah yang didiami pengacara televisyen popular Aznil Nawawi di Taman Yarl di sini dipecah masuk penjenayah malam kelmarin menyebabkan selebriti itu kerugian kira-kira RM40,000.
Kejadian tersebut berlaku pada pukul 10 malam ketika ibunya dan dua orang amah berada di dalam rumah tersebut.
Bagaimanapun, semasa kejadian Aznil tiada di situ.
Menurut sumber, penjenayah itu melarikan sejumlah barang-barang kemas berupa cincin, gelang emas, anting-anting dan rantai kaki.
Turut hilang ialah komputer riba dan beberapa helai pakaian.
Menurutnya, kejadian tersebut berlaku tanpa disedari sesiapa.
Penjenayah terbabit dipercayai memasuki rumah tersebut dengan cara mengumpil besi jeriji tingkap.
Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Wan Abdul Bari Wan Abdul Khalid mengesahkan kejadian tersebut dengan memberitahu rumah milik adik Aznil itu turut didiami selebriti tersebut bersama ibu dan adiknya.

Nota Ibu Pink: Bulan puasa pun ada jugak orang merompak...Bahaya betul sekrg nie...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Hadiah Kak Norzey Dah Sampai

Author : Cik Rose Cute | 3:02 PM | 41Total Comments |
Dalam pukul 12.00 lebih...tengah aku suap nasi ke mulut Syifa dan Haziq,tiba-tiba van pejabat pos sampai...Drivernya tak panggil suruh sain ke apa...terus dia letak barang  kat atas tembok depan umah aku dan terus pergi.Pelik pulak...biasanya mintak sain.Pernah tak korang mengalami peristiwa cam aku? haah...aku malas nak fikir...mungkin driver van pos laju tue berpuasa kot...

Belum bukak...Tapi aku dah tahu siapa pengirimnya hihihi

Sebenarnya akak norzey nie suruh aku pilih nak fm Langkawi or Melaka...Aku pilih fm Langkawi.....Tengok2 dalam sampul ada dua...hihihi Terima kasih akak...

 Nie fam langkawi yg aku nak tue...ada gambar burung terbang..

 Ada lagi hadiahnya tau kad raya gan duit raya....Seronok betul dapat duit raya...hihihi


 Terima kasih banyak-banyak ya....Kak Norzie Hany  Hadiah Akak dah sampai...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

"Segmen : Bloglist Ogos Permata Perjuangan"

Author : Cik Rose Cute | 6:22 AM | 31Total Comments |

Nak Join Klik Banner
 
Tarikh Tutup
 
5 Ogos 2012
Jom! join...Segmen nie....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Siapakah Followers Aku Yang Ke 2000

Author : Cik Rose Cute | 4:15 PM | 39Total Comments |
Tak sabar rasanya...nak tunggu followers aku yg ke 2000,Siapakah followers bertuah tue?Kita tunggu nanti ya...akan aku edit blog yang followers ke 2000...jeng..jeng..jeng....

Kat atas nie gambar  handphone cik hubby aku...aku tak menyangka cik hubby aku beli kaler nie...aku budget dia beli kaler hitam hihihi....memang mengikut citarasa isteri..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Top 5 Pengomen Terhebat Bulan Julai

Author : Cik Rose Cute | 4:43 PM | 37Total Comments |
Sebagai menghargai korang yg suka bertandang ke blog aku...bulan nie...aku nak kasi hadiah untuk 5 orang yg tidak  jemu2 datang komen kat blog aku.Aku dah beli hadiah tersebut....Harap 5 orang nie suka dengan hadiah tersebut...



Kepada  yg berlima nie sila beri alamat dekat komen ya...secepat mungkin...5 blogger nie juga aku letak kat sidebar bloglist top 5 selama satu bulan.Terima kasih banyak2 kepada 5 blogger nie...IZAN,INTAN BELIAN,Cm,CIK NUR,Waniey   Kalau korang nak follow klik nama mereka ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+

Author : Cik Rose Cute | 2:52 PM | 44Total Comments |

Join!  klik banner di atas

then!
"sAPOT menyapot amalan mulia"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Kenapa Ramai Orang Suka Aku

Author : Cik Rose Cute | 8:50 PM | 33Total Comments |
Sajer suka2..lepas berbuka....Aku memang mudah menerima teguran orang  hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Dapat Kad Raya

Author : Cik Rose Cute | 2:06 PM | 39Total Comments |
Adoi!!! kemalasan di bulan puasa....Malas nak bukak blog dan publish entry huhuhu...Korang ada tak perasaan cam aku....?

Dua hari lepas aku ada terima kad raya tau....Seronok betul...kad raya tue dari Puan Shiela...Thanks ya....

Ada tak sesiapa yg terima kad raya? tahun lepas dapat jugak kad raya....dari blogger jugak...
Besok...aku nak kasi hadiah kepada pengomen blog aku untuk bulan 7...Siapalah pengomen tue...Besok baru aku buat...

Note Ibu pink: Kesian syifa mulutnya ada mata ikan....Patutlah 2 atau 3 hari nie...tak ada selera nak makan....asyik merenggek jer...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

Hati-hati Shopping Secara Online

Author : Cik Rose Cute | 10:02 AM | 45Total Comments |
Tadi aku terbaca kat fb...tentang isu ada segolongan kita di tipu beli baju kurung Di fb.Korang ada baca tak?Korang pernah beli secara online?Aku tak pernah lagi...hubby aku tak sokong aku nak shopping secara online...hubby aku cakap takut kena tipu...Bagi pendapat aku tak semua yg berniaga kat fb tue tipu,ada jugak yg okey....Tapi sebelum nie..aku pernah jugak dengar runggutan kawan2 yg dorang beli barang kat online dah bayar..barang tak sampai2....tue yg aku takut tue...kalau barang murah tak apa...kalau barang yg aku order tue mahal....rugilah....hihihi


DUA mangsa menunjukkan kedai menjual pakaian di Facebook yang didakwa menipu mereka selepas membeli baju kurung di laman sosial tersebut di Padang Besar semalam.

Untuk peringatan sebelum beli barang kat online kena tanya dulu dah berapa lama berniaga online,tanya pendapat kawan okey ke tidak  dan yg penting selidik betul2....baru boleh beli dan lagi satu...aku suka beli barang...bila barang sampai...baru bayar hihihi 

yang belum tahu cerita klik Sini


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ