Update Hadiah Pink Ummi

Author : Cik Rose Cute | 12:53 PM | 11Total Comments |
Tengah aku godek2  tab galaxy....tiba-tiba bunyi hon van pos laju sampai....Dalam hati aku terdetik."hadiah pink ummi dah sampai"....bukak2 hadiah memang betul hadiah dari giveaway pink ummi...thanks pink ummi....(lama menunggu hihihi)

 belum bukak lagi...snap gambar sampul terlebih dahulu...


nielah hadiahnya...aku try sembur tadi memang wangi.....tak payah beli minyak wangi dah....save sikit....

Nota Kaki:Untung jugak join benda2 cam nie....kalau kita bertuah dan dapat  hadiah....Tapi sekarang mood nak join contest dah  kurang hihihi....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. seronok kan dapat hadiah GA..saya pun kurang mod dah nak join nape tah sbb line slow gaknye..hmmm

    ReplyDelete
  2. semua dah tau alamat rumah Cik Rose, nanti pasti ramai yg akan sampai nak try haruman tu...

    ReplyDelete
  3. waa.. bestnya cik rose dpt adiah
    miss purple byk x join ga tp x prnh menang huhu

    ReplyDelete
  4. kita pun baru sampai gak tu..dapat shawl dgn inner..beh la..

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt hadiah minyak wangi.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. dapat hadiah... bertuah dah tu...

    ReplyDelete
  7. wah hadiah minyakwangi lagi..mmg untung..samalah mood tgh malas nak join GA..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah. tp mmg seronok join GA ni. kalau menang lg seronok.

    ReplyDelete
  9. Mmg best kan join GA ni..selain dapat kawan baru, menang hadiah adalah bonus...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠