Ronda-ronda Sunway Piramid

Author : Cik Rose Cute | 10:29 AM | 20Total Comments |
Entry nie...dah lama baru hari ini aku publish...dan baru hari nie jugak aku up-load gambar masuk dalam komputer aku...Sempena raya cina hari tue...mak mertua aku datang sini dengan kakak ipar....My hubby bawak diaorang pegi ronda kat sunway piramid...
nie dekat Sunway Pyramid..kat sini ada naga besar....tak ambik gambar naga....hihihi

Nampak tak kaki naga hihihi tak pandai nak ambik port yg cantik...



Yang duduk tue mak mertua aku hihihi...

Aku tak bergambar...aku tukang ambik gambar hihihi...

P/S: Penat ronda-ronda kat sini....bangunannya besar sangat....Waktu dulu..nielah port aku gan hubby berdating sambil tengok wayang,shopping dan main bowling...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. hehehe tu yg pelik, sbb nampak gong xi fachai. rupanya baru publish..hewhew

    ReplyDelete
  2. seronoknyer..
    biasalah..sama mcm lya..sbb jd tukang ambik gambo..maka xde la pic kt kan..

    ReplyDelete
  3. wah bwk mak mertua jenjalan ye....best tu...

    ReplyDelete
  4. dah banyak berubah kat sunway pyramid ni... memang besar.. klu pg tak sah x sesat huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. sy suka pegi sunway piramid sebab dalam ru ade banyak kedai...

    ReplyDelete
  6. Tu la ruginya jadi tukang ambik gambar, wajah cute nya selalu tersembunyi di luar kamera....

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum & Salam ziarah perkenalan ...

    Waaa .. Gempaq jugak ek deco kat Sunway Piramid nih. Lama tak dtg sini. ^^

    ReplyDelete
  8. waaaa sonok sonok...

    last w/end pon sye jenjalan bersama mr papa n baby kt sunway piramid...sukeeeeee

    ReplyDelete
  9. wah.. mesti mereka sk dpt g jejalan..:-)

    ReplyDelete
  10. sunway pyramid sekali je sy pernah pegi.tu pun 7-8taun lpas.gila jakun kan?haha..

    ReplyDelete
  11. Saaaangat jarang pg ke Sunway Piramid. Last pergi sbb bw anak saudara dr Tganu jln2..

    ReplyDelete
  12. da lama nana x ke sunway ni....hee..

    ReplyDelete
  13. wah syok die g jalan2 cikrose! cuti2 sekolah ni g kl..huhu...sgt jelesss

    ReplyDelete
  14. BUI PERNAH PERGI SUNWAY PIRAMID PADA TAHUN 1998..MESTI DH BYK PERUBAHAN KAN

    ReplyDelete
  15. sunway piramid memang besar,,,

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠