Happy Birthday To Me

Author : Cik Rose Cute | 10:38 AM | 29Total Comments |
Hari nie...bertambahlah umurku....Syukur kepada Allah kerana aku masih lagi bernafas dan sihat tubuh badan.Ada ke sesiapa yg birthday sama gan aku 13/Mac hihihi....Hari tue birthday syifa 4/mac lagi beberapa hari birthday anak aku yg kedua haziq


gambar selipar nie...duit yang aku dapat dari join giveaway intan rm 20.00 untuk aku buat kenangan hasil dari join giveaway intan dan juga sempena birthday aku.Selipar nie aku beli kat Batu 6 Terengganu....
 Nie harganya....Cik hubby cuma tambah rm 19.99...sempena my birthday....Sesiapa yang birthdaynya hari nie Happy Birthday ya....Aku rasa Lisa Surihani birthdaynya bulan 3 jugak tapi dekat-dekat hujung bulan...kalau tak silap....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. Happy birthday kak...
    semoga panjang umur, dimurahkan rezeki... berbahagia bersama keluarga tersayang...

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun..moga murah rezeki dan di rahmati Allah..

    ReplyDelete
  3. SELAMAT HARI TUA CIK ROSE..KEKEKE
    SEMOGA SEGALA APA YG DIHAJATI DIMAKBULKAN OLEH ALLAH HENDAKNYA..

    BIRTHDAY KALI NI YG KE BERAPA CIK ROSE..?

    ReplyDelete
  4. happy bestday.. semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki.. amin..

    ReplyDelete
  5. survived the day of birth sist...

    ReplyDelete
  6. Happy besday to u....
    Nama anak sama ler...nak no 2..Haziq..

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Jadi Cik Rose... CikMa doakan semoga Cik Rose selalu dalam peliharaan Allah, bahagia , sihat dan tabah menghadapi dugaan dan cabaran hidup.

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir...moga dimurahkan rezeki, dilanjutkan usia, diberi kesihatan yg baik serta diberkati-Nya... aminnn

    ReplyDelete
  9. HAPPY B'DAY....MAY ALLAH BLESS U & UR FAMILY ALWAYS

    ReplyDelete
  10. HEPI BIRTHDAY..SEMOGA PJG UMO N MURAH REZEKI...BIRTHDAY SAUDARI SAMA NGAN BIRTHDAY HUSBAND SAYA

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday...Semoga berbahagia selalu...

    ReplyDelete
  12. Hepi bisday yang ke...? Semoga panjang umur dan dilimpahkan rezeki oleh Allah swt...

    ReplyDelete
  13. Happy birthday cik rose^^..may Allah bless u..^^

    ReplyDelete
  14. happy birthday...happy always..duk kat batu 6 ke..dulu masa study kat UMT selalu g situ..kalu nak cocoh pitih.. :)

    ReplyDelete
  15. ♪♫ Selamat tambah umur cik rose ♪♫

    ReplyDelete
  16. happy besday cik rose...

    gi jenguk blog saya nanti ada entry untuk cik rose tau..

    ReplyDelete
  17. happy birthday cik rose..moga sihat2 selalu n bahagia d samping ank n suami tsyg..

    wah..kt bkongsi bulan y sama yer

    ReplyDelete
  18. haah, study kat umt lama dulu..masa nama u tu dulu upmt..best duk sana..kenangan terindah :)

    ReplyDelete
  19. epy bday ye kak... semoga hepi n suksek selalu

    bday akak ni sama tarikh ngn kwn baik saya kt opis nih

    ReplyDelete
  20. happy birthday cik rose ;-)semoga berbahagia selalu :-)

    wah,,.. guna duit tu beli selipar ek..baguslah, nanti tgk selipar tu, ingat saya..hihiii.. g trg, ada beli kopok lekor ke? sy setiap kali blik trg, mest bwk balik kopok lekor kat umh..hehee

    ReplyDelete
  21. Hepi besday..moga pjg umo n murah rezki ;)

    Hari ni besday abah sy jgk... ;)

    ReplyDelete
  22. happy birthday kak..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..moga bertambah bahagia disamping keluarga yer kak..

    p/s: apa pun salam kenal n saya follow sini yer kak ;-)

    ReplyDelete
  23. ♫Happy B'day Cik Rose♫

    Moga dipanjangkan usia, dilimpahkan rezeki & berbahagia selalu :)

    ReplyDelete
  24. Selamat hari lahir Cik Rose.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠