Korang Kenal Kirana Larasti?

Author : Cik Rose Cute | 2:08 PM | 8Total Comments |
 Kirana Larasati.jpg
Sekarang...pelakon nie ada gosip tentang gambar bogelnya  di internet....Korang kenal tak? alah...yang berlakon dalam sinetron "Jangan Benci Bilang Cinta" bersama Marshanda Dan Baim Wong....





Baru-baru ini gempar dengan satu lagi foto bogel pelakon dari Indonesia yang telah tersebar meluas di laman web, dan foto bogel tersebut didakwa adalah bintang "Purple Love", Kirana Larasati.
Walaubagaimanapun, masih ramai orang yakin bahawa gambar tersebut adalah gambar yang telah di "edit" secara digital.


Dalam foto pertama, memperlihatkan seorang wanita sedang berbaring di atas katil tanpa seurat benang, dan foto kedua pula menampakkan wanita tersebut sedang "pose" dalam keadaan separuh bogel dengan menutup payu-daranya dengan rambut. Satu forum di laman web membincangkan foto yang didakwa milik Kirana itu adalah palsu, dan ramai yang yakin bahawa foto tersebut telah diubah suai.

Salah seorang daripada penulis di forum tersebut juga menyatakan bahawa foto tersebut nampak seperti diubah suai dengan menggunakan 'Photoshop' kerana perincian foto disembunyikan menyebabkan ia susah untuk diperinci.




 Nota Kaki: Kalau korang nak tengok gambar Klik Sini  Gambar yang lain tue seksi, aku pun tak tahu betul ke tidak gambar kirana nie.....Sekarang gambar dah boleh edit....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. Aduh macam2 skrg nie, indon nie x heran lah rasanya kan huhuhu
    Ps : dik, nanti akak bg paswoord akk, bg email add dik

    ReplyDelete
  2. aduh mujur sy tak kenal siapa gerangannya beliau..:)

    ReplyDelete
  3. Malangnya saya tak kenal dia, sbb tak gitu minat tengok sinetron Indon. Walau saya tak kenal dia, tapi mungkin dia kenal saya? Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. tak kenal sangat..urmm rosak ler diorang ni

    ReplyDelete
  5. ehh. dia sangat cantik.. suka bila dia senyumm/^^

    ReplyDelete
  6. tak kenal la yang. tp pic mmg blh je edit guna photoshop. pros la yg biasanya buat. org yg takde keje gitu.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠