Teka aku dapat hadiah apa,dapat topup rm 5.00

Author : Cik Rose Cute | 1:00 PM | 19Total Comments |
Hai! hari nie...aku sangat-sangat happy tau....tadi cik hubby aku sms..barang dah ada....aku rasa nak melompat dan terbang macam burung.......Rasa nak peluk dan cayang cik hubby aku kuat-kuat....hihihi nasib baik dia sekarang tengah kerja...terpaksalah aku tunggu,aku dah tak sabar nak tengok benda comel tue.....cer..cer...teka barang apa yang akan aku dapat tersebut? hihihi kalau betul korang teka...yang pasti orang pertama yang meneka aku bagi topup rm 5.00 hihihi....Selama aku berblog belum pernah lagi aku anjurkan contest sebegini..siap  nak kasi hadiah lagi.....siapa orang pertama teka betul dan tepat  dapat  topup rm 5.00.....mungkin happy2 sangat-sangat...



Peraturannya senang jer..korang cuma meneka dan bagi jawapan dekat komen....Besok atau lusa aku bagi jawapan dan pemenangnya....Contest nie kejap jer hihihi

P/s: Sorry ya...aku tengah senyum sorang-sorang nie...dah jadik sewel kejap...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. alahai, susahnye nak teka..
    yang pasti, barang kesukaan awak laa.. hehe..
    beg kowt !

    ReplyDelete
  2. ala...nak teke...dah tau dah jawapan ne...tapi hp tak pakai tpup la...hihihihi..(kasi lah peluang kat org lain teka)

    ReplyDelete
  3. susahnya nak teka..bagi lah hint..

    ReplyDelete
  4. haaaaaaa..kita tau..mesti cik rose dapat oven ye..

    ReplyDelete
  5. nk teka gak ... hahahahaha ..

    teddy bear :DD ..

    ReplyDelete
  6. Sugar glider? Miau?

    Ala bgla clue sikit..

    ReplyDelete
  7. hah mesti dapat Samsung Galaxy Tab ni.. :)

    ReplyDelete
  8. errr . ape ek ? hrm , teddy bear kot . hahak

    ReplyDelete
  9. DAPAT SAMSUNG GALAXI TAB KOT..HEHE

    ReplyDelete
  10. takde klu ke kak?.hehehe.takpe..eca guna telepati jap......
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    . samsung galaxy tab.heeheehee :)


    wahh,untunglah dpt tab.heeheehee

    ReplyDelete
  11. Nak menembak ni.. moga-moga mengena

    Dapat kamera kot..

    (dslr atau compact)


    larikkkkkk..... :p

    ReplyDelete
  12. alahai... tak ada clue ke? nak teka apa ye? kamera kot.

    ReplyDelete
  13. lappy kot... dah sah2 salah tp nak teka gak

    ReplyDelete
  14. jawapan kak fieda : jauh oven dengan tab tu yer.haha..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠