Kembar Lisa Surihani...

Aku suka share gambar nie....cuba korang tengok..ada iras2 Lisa surihani tak?...Orang tua2 cakap orang mirip muka kita dalam dunia nie seramai 7 orang erk...cik rose pun lupa hihihi pergi tulis 9.....ada tak korang dengar pasal benda nie...Kat bawah nie gambar Lisa...




Model kat bawah nie yang mirip wajah cute Lisa Surihani....Aku tak tahu pulak namanya siapa...







Seiraskan...... kan? tapi Lisa lagi cute......hehe..model ni... cantik  tapi seksi.......Masing2 ada keistimewaan tersendiri....Betul tak?...Kadang2 aku nie..suka jugak tengok perempuan seksi hihihi....


credit to forum cari
♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 Doakan Aku Kurus... (◕‿◕):

  1. Samalah!

    Ingat yg seksi td tu LISA =/=

    ReplyDelete
  2. haah lah muka ala-2 lisa. tp beul lisa comel lagi, hewhew. ehh mna akak dpt gmba model nih huh?

    ReplyDelete
  3. As salam che rosliza,

    Putih gebu, melepak...hehehe...suka jgk tgk pompuan sexy... ;p

    Saya like FB awak, klau sudi like sy punya juga ye... sharing is caring :)

    Have a nice day~

    ReplyDelete
  4. erk...serius..sebijik mcm lisa surihani...huhu~

    ReplyDelete
  5. a ah la... cuma muka model kt bwh ni bujur sikit mukanya..

    ReplyDelete
  6. ermmm..mmg sebijik la...tp lisa tetap di hati...seksi betul model ni..

    ReplyDelete
  7. aah , ada mirip lisa. hehe , tapi lisa lagi anggun. yg model tu, aduhhh seksi sangat la =='

    eh dlm dunia ni kembar bukan 7 ke ? heee

    ReplyDelete
  8. Sekali pandang macam lebih suka model yang kat bawah tu. Cuma dea seksi lebih laa. Hehe. Err mungkin sebab kita tak minat Lisa sangat kut. So dah boring tengok muka dea :P

    ReplyDelete
  9. bukan lisa ke tu, samalah muka dorang

    ReplyDelete
  10. memang ade iras,kalau tak baca tajuk or caption awak memang sya cakap tu Lisa
    tapikan
    seksi gilosss *..*

    ReplyDelete
  11. a'ah la..nampak seiras...tapi model tu seksi sangat..

    ReplyDelete
  12. patutlh seksi ingatkn lisa tadi. huk huk

    ReplyDelete
  13. a'aalah mmg seiras.. sy pnh dgr kat dunia ni ada 7 org muka seiras tp xtau pulak ada 9.. ;-)

    ReplyDelete
  14. Seksi dan cantik!!!
    tapi memang seiras!

    ReplyDelete
  15. hohohho...bole jadi kontroversi cenggini."lisa dilihat posing seksi"..ahahaha..apa yang aku sangat pasti dua dua lawa,cun,cantik dan segaa bende la yg comel taruh kat mereka ni.

    pasal muke seiras tu beb. aku dah jumpa 2 3 orang tapi aku rasa tak sama. tapi org lain tgk sama. taktau la.

    ReplyDelete
  16. aah ada irasa2 dia
    yg model tuu kaki cantik ..
    kulit putih macam lisa
    memang ada 7 iras wajah kita nie
    akak lum jumpe iras wajah akak
    tapi ada jumpe iras wajah kawan akak masa sek dulu2 ..

    seyess lisa jenis cantik , kira beruntung org yg iras wajah dia , kalau ke mesia sure jadi pujaan ramai ;)

    ReplyDelete
  17. ada iras ke? ada jugak terbaca kisah ni kat forum. tp mcm rose cakap la, ada 7 org yg serupa kita kat dunia ni. tp saya dh jmp lebih macam mana?

    ReplyDelete
  18. ada gak la iras,model tu macam diana danielle ada gak.hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.