Miera Liyana Dengan Pakwenya dah renggang

Author : Cik Rose Cute | 8:31 AM | 14Total Comments |

Nie lagi story yang aku tak suka....Aku rasa diaorang nie couple baru lagi....tup-tup dah kecoh pasal hubungan diaorang  ada orang ketiga....Hish!! biasalahkan...dua2 muda lagi....Cinta monyet katakan....


Miera Liyana & Shah Jaszle


Pasangan paling bahagia dunia hiburan kini sedang mengalami keretakan. Hampir seminggu isu mereka berlegar-legar, namun sengaja kami buat tak tahu kerana cuti Hari Raya Cina.
Hari ini, mStar Online telah membuat kejutan apabila kenyataan Shahrizal atau popular dengan panggilan Shahz Jaszle disiarkan. Dia yang baru saja kembali dari Australia amat terkejut dengan gosip yang melanda dirinya dan juga Miera Leyana.
Sebelum ini kecoh di dunia Twitter apabila Shahrizal cuba memujuk kekasihnya, Miera Liyana namun tidak diendahkan dan sehingga kini hubungan mereka semakin retak. Antara punca utama hubungan mereka mula retak disebabkan fitnah yang disebarkan bekas pembantu peribadi Shahrizal.
Difahamkan bekas pembantu peribadi Shahrizal adalah bekas banduan dan setelah dipecat kerana sikapnya yang malas, bekas pembantu itu mengaku dia yang telah menyebarkan fitnah mengenai Shahrizal kepada Miera Leyana.
“Hubungan saya dan Miera sebelum ini dalam keadaan baik malah kami merancang untuk berkahwin tetapi masalah timbul apabila saya memecat bekas pembantu peribadi kerana tidak tahan dengan sikapnya yang malas bekerja.”
“Kerana tidak berpuas hati dengan tindakan saya itu, dia telah menfitnah saya dengan pelbagai dakwaan sehingga menyebabkan Miera termakan dengan kata-katanya.” – dipetik dari mStar Online.
Dalam pada itu, Miera Leyana sendiri sudah tawar hati dengan pujuk rayu Shahrizal yang dikatakan tidak bersungguh-sungguh. Namun bagi kami, Miera Leyana masih terlalu muda untuk bercinta dan mudah termakan hasutan dan khabar angin. Sepatutnya dia lebih memahami Shahrizal dan tidak sewenang-wenangnya menuduh.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. Biar renggang sebelum kahwin dari renggang dan putus selepas kahwin..

    ReplyDelete
  2. GADUH2 MANJA JER KOT..ALMAKLUM ORG MUDA BERCINTA

    ReplyDelete
  3. Nie ke miera yg pakai baju hampir nampak ****** tu yer?.Biasa la dunia artis..cinta bertukar ganti...

    ReplyDelete
  4. macam-macam lah dorang ni

    tapi apa2 je mesti kat twitter, dulu dgn maria farida pun kat twitter jugak

    ReplyDelete
  5. alahai,,,dah kena pecat pun nak balas dendam..tpi klu cinta dorg kuat,c miera ne takkan termakan hasutan kan?.

    xpe la shah,eca ada kat sini tunggu u!.hahahahahaha :D

    akak,join My Little Giveaway yer :)

    ReplyDelete
  6. Biaslah artis bercinta..ramai peminat..dan top up dengan fitnah emmm...susah ler...
    tu sebab aku tak mahu jadi artis...kekeke

    ReplyDelete
  7. tak minat langsung dgn dorang ni..

    ReplyDelete
  8. bagus gak renggang,kurang sikit dosa.hakhak

    ReplyDelete
  9. budak miera ni mmg takde baju lain gamaknya..asyik berkemban jer!! haishh tak suka

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠