Berangan Nak pakai Samsung Galaksi Tab

Author : Cik Rose Cute | 4:55 PM | 34Total Comments |

Kuat betul aku berangan nak pakai benda alah nie....huhuhu dah lama aku mengidam...(cam pregnant pulak)Korang ada tak pasang angan-angan cam aku?

 galaxy-tab-10.1-110214-02.jpg

Kalau dapat nie....bestnya...boleh gadap benda nie dalam bilik lepas tidokan syifa....hihihi...

 P/S: Tolong doakan ya...mudah-mudahan angan-angan mat jenin aku..dapat benda kat dalam gambar kat atas tue...Mesti korang nak jugakkan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

34 comments:

  1. nak jugak...huhu mahal tak ek? tak pernah survey pun reganyaa...hik3

    ReplyDelete
  2. mau tak nya..
    benda mahal kena lah mengidam dulu.. huk huk nak dapat benda nih mau makan bulan ..
    apapun semoga impian jadi kenyataan

    ReplyDelete
  3. saya pun nak tp fulus xda... kakakkaka

    ReplyDelete
  4. insyaAllah da rezeki nnt samsung tu jdi milik Cik Rose :D

    ReplyDelete
  5. mmg ngidam sgt tp suriumah mcm kita ni tak larat la sikit kan..huhuhu...

    ReplyDelete
  6. xcukup duit...ari tu baru je kua duit bei fon baru..haha

    ReplyDelete
  7. mahal woo. haha. sis cuba lah rajin2kan diri masuk contest... skang byk cntest tawarkan hadiah tab je.. huhu

    ReplyDelete
  8. waaa ~ samsung galaxy tab ! hehee . insyaAllah , satu hari dapat laa tu , amin .

    saye pulak , ngidam KAMERA DSLR CANON . huwaa . mmg nak sgt2 , kawan2 ade yg dah beli , mmg superB jeles , doakan dini jugak eaa , dapat 8A PMR , then bolee belii DSLR .insyaAllah, amin . hehee :)

    ReplyDelete
  9. huhu.. xsalah angan2.. dr angan2 jd kenyataan... moga impian tu tcapai..

    ReplyDelete
  10. Amin~ dapat la tu nanti. Jgn lupe share pulak bile dah ade . :)

    ReplyDelete
  11. heee...teringin jugak nak guna..tapi setakat ni belum mampu nak beli...hee~

    ReplyDelete
  12. Amin...semoga kita merasa lah pakai...huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. insyaallah dikk
    akak ada galaxy 7.0 tuu ..
    memang senang nak online atas katil
    tapi bila dah ngantuk samsung tgk akak ekkeke ;)

    ReplyDelete
  14. dpt galaxy note pun jadilaa..

    ReplyDelete
  15. Adik ipar saya gaji baru RM1,000 lebih pun ada benda ni, saya pula selalu ketinggalan krn prioriti saya benda2 lain utk masa depan...

    ReplyDelete
  16. pergh...kalau dah dapat nnti boleh la sy pinjam.nak main angry bird..huhu

    ReplyDelete
  17. yeayyy..sy da ade..tu pun lucky draw..2nd prize..hehehe..syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
  18. saya pon dok berangan gak nak mende alah ni.. ekekekeke.. nak beli sendiri x mampu, maklum la xde pendapatan.. kena tunggu mr.hb belikan la kot.. bilalah tu agaknya...ekekekeke..

    ReplyDelete
  19. BUI TAK MAMPU..HUHU

    SEMOGA CIK ROSE DAPAT APA YG DIHAJATI YER..AMIN

    ReplyDelete
  20. klu boleh dapat free nak gak la berangan.klu kena keluar duit sendiri wpun ada duit takkan tunaikan angan2 tu rasanya.haha..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠