Machonya pakwe Nurfazura

Author : Cik Rose Cute | 12:01 PM | 16Total Comments |
[image%255B3%255D.png]
 Assalamualaikum....
Bukan main lagi fazura gan pakwenya... di Universal Studio , Singapura .....Romantiknya....jeles aku nengoknya....Pakai baju pun sama...sehati sejiwa katakan hihihi....Aku memang suka tengok muka fazura nie...cute sangat2...dia senyum ke tak senyum tetap maintain cantik....hihihi Pakwe dah ada bila lagi?...tak payah kawan lama2...rugi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. ye ke kak rose ? mcm pakistan jerk tu hihi

    ReplyDelete
  2. haha la nampak macho..fazura comey

    ReplyDelete
  3. Macam ku kenal boyfriendnye tu...huhu2~

    ReplyDelete
  4. anak raja johor kan..? huhu.... :)

    ReplyDelete
  5. fazura n TMJ (tengku mahkota johor) kate takde pape kan tp siap pegang2 tangan lagi...letih jugak nk melayan gosip artis ni.pape pun fazura mmg cantik,imej pun bersih je suka thk dia :)

    ReplyDelete
  6. bkn ke itew kerabat diraja....wah...jd tuan puteri la fazura ek...

    ReplyDelete
  7. hh ngan keraba ttu tak jadi ekk azura nie?yg nie byk bulu,geli.haha..

    ReplyDelete
  8. anak Sultan Johor ni...
    yang belajar dkt India tu..mmg le encem!!huhu...

    ReplyDelete
  9. Hmmm...Fazura kena masak 5 kali sehari la nampaknya, sebab bf nya tu nampak macam org kuat makan aje...huhuhu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠