BattleShip Akan Di tayang May 2012

Author : Cik Rose Cute | 8:45 PM | 11Total Comments |
 Suspen betul aku tengok review filem BattleShip...Dalam filem nie Angkatan tentera laut berperang dengan makhluk apa..aku pun tak tahu...itu yang membuatkan aku teruja ingin menontonnya...Korang tengok review filem nie suspen tak? hihihi


Synopsis: Peter Berg (Hancock) produces and directs Battleship, an epic-scaled action-adventure that unfolds across the seas, in the skies and over land as our planet fights for survival against a superior force. Inspired by Hasbro’s classic naval combat game, Battleship stars Taylor Kitsch as Lt. Alex Hopper, a Naval officer assigned to the USS John Paul Jones; Brooklyn Decker as Sam Shane, a physical therapist and Hopper’s fiancée; Alexander Skarsgård as Hopper’s older brother, Stone, Commanding Officer of the USS Sampson; Rihanna as Petty Officer Raikes, Hopper’s crewmate and a weapons specialist on the USS John Paul Jones; and international superstar Liam Neeson as Hopper and Stone’s superior (and Sam’s father), Admiral Shane.

In the Hawaiian Islands, an international naval fleet at Pearl Harbour engage in a dynamic and intense battle against an alien species known as “The Regents”. The aliens come to planet Earth on a mission to build a power source in the ocean. Upon their visit, they come in contact with the naval fleet. 
 
The film is also purported to show both sides of the story, from the aliens’ perspective, as well as the humans’ so the audience knows exactly where the opponent’s ships are.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. YM pun teruja nak tgk.Michael Bay tu director, mesti best!:)

    ReplyDelete
  2. akak kalau cerita macam ni kurang sikit, tapi kalau cerita macam lord of the ring suka suka..

    ReplyDelete
  3. suspen nih, tapi saya kalo tgk cite cemni mesti nak korek apa agenda di sebalik filem yg meka buat ni

    ReplyDelete
  4. dikk cantik layout baruuuu
    cer buat utk akak leh ! ... ;)

    ReplyDelete
  5. Saya selalu ternanti2 bila produser film kita nak buat filem2 aksyen yg mencabar minda kita spt itu, ini tak...asyik filem kisah cinta dan berebut harta dgn watak2 dipenuhi Datuk dan Tan Sri yg menjemukan itu saja...

    ReplyDelete
  6. sy kurang tgk cite gini..hubby sk lah.. :-)

    ReplyDelete
  7. Anak2 yg suka tgk cite camni,kak Nurul kadang2 layan jugak....

    ReplyDelete
  8. Battleship is the best!!! Thumbs up...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠