Busana Scha Al Yahya

Author : Cik Rose Cute | 4:17 PM | 20Total Comments |
Wah!! busana pengantin scha memang cantik...kena dengan pelakon nie....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. cantik..
    make-up scha pun nmpk cantik sgt..

    ReplyDelete
  2. cantik..tapi yang berkembang tu kurang cantik sikit...

    ReplyDelete
  3. nmpak sgt kurus dia skrg nih...

    ReplyDelete
  4. cantik!

    p/s: zana nak tanya ttg details untuk hadiah GA.. dh lama gak zana tunggu emel dr awk, tp x dpt lagi.. hope dpt bg details kat emel zana, adieyza_1110@yahoo.com

    http://adieyza.blogspot.com/2012/02/pemenang-adiey-adieyza-birthday.html

    ReplyDelete
  5. Dia memang cantik, tapi dia akan kelihatan lebih cantik jika 'atap rumahnya' bertutup, 'jendela rumahnya' bertutup dan 'tiang rumahnya' juga bertutup persis wanita Islam yg lain...

    ReplyDelete
  6. Scha memang cantik, tapi time die gelak, ya Allah . HAHA . Tapi tetap comel .

    ReplyDelete
  7. yang num3 tuh kiut , comel reben tuh tp ta minat yang pesen kemban2 tuh , huhuhu

    ReplyDelete
  8. cantik ke? hehehe... kata2 orang yg kureng minat scha al-yahya. seksi la bajunya tu. ngeh3...

    ReplyDelete
  9. cantik sangat..cuma adat kemelayuan makin lama makin menyepi

    ReplyDelete
  10. wow mcm model antarabangsa

    comella blog ni.cam tuan dia..:-)

    thanx drop by n i dah folo jugak

    ReplyDelete
  11. Salam Cik Rose,

    Cantik tu memang la cantikkkk sangat...tapi Kak Ros rasa tak sesuai la...baju pengantin orang islam macam ni kan Cik Rose...

    ReplyDelete
  12. Hi , JOm join GA ni --> http://natikah1997.blogspot.com/2012/03/contenst-aku-sayang-keluarga.html

    :)

    ReplyDelete
  13. scha ni cantikkan.. tp gambar last tu muka dia nmpk lain..

    ReplyDelete
  14. ermm..kurang cantik la kita rasa..kalau dia pakai yg lebih sopan lagi cantik..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠