Casing Samsung Galaxy Tab

Author : Cik Rose Cute | 8:58 AM | 25Total Comments |

Assalamualaikum....dan selamat pagi...sebelum tue..aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kerana korang sudi menjenguk blogku....

 
Cantik tak gambar  casing kat atas?tue aku curik gambar kat google...Aku punya gambar casing   kat bawah dan aku punya casing dah macam kuda belang hihihi janji ada jugak kaler pink...Semalam pergi teman cik hubby aku main bowling kat Banting...Korang yang duk Banting..pernah  tak main bowling kat Banting? Mahal la main kat sana...kasut bowling pun kena caj....Kalau main kat summit ke,sunway piramid atau di mana-mana tak ada pulak kena caj bab kasut....Tak tahulah kalau polisi sekarang cam gitu....Aku dan cik hubby aku udah lama tak main bowling....Siapa yg suka main bowling mesti tahu....tentang hal nie..."pernah tak korang main bowling kena caj kasut? hihihi (sekarang nie semua benda kena caj......emmmm)
Sekali tengok dah macam diari hihihi...Yang tak tahan ada gambar kereta....
Ada tak kaler pink? hihihi adalah jugak...Ada satu casing tue...memang cantik kaler pink sepenuhnya..tapi mahal sangat-sangat...mencecah rm 148.00...huhuhu tak payah beli....membazir duit...(Tunggu birthday yang akan datang pulak hihihihi)
 Bahagian kat dalam casing very simple...Casing nie cik hubby aku yang beli...aku tak ikut  dia masuk kedai...aku tunggu dalam kereta...(malas...lagipun syifa tengah menyusu)
P/S:apa pendapat korang  casing samsung galaxy tab aku kat atas tue? jawab dengan ikhlas...hihihi bagi aku not bad la.. aku bukan jenis cerewet  dan lagi satu aku mesti hargai pemberian suami aku...harganya mahal jugak mencecah rm 48.00 ringgit...mahal tak?(Thanks cayang...sanggup pusing banting carik casing nie..)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. yang ni pun comel okeeeyyy...kaler sangat sweet ;)

    kadang2 harga tak perlu mahal sangat utk dptkan sesuatu yang cantik kan..

    ReplyDelete
  2. cantik casing dia. =) skrg bdk2 kecik pun ade galaxy tab, iphone. maera? tak pandai nak pegang benda2 fragile sb ganas sgt. huhuhu~

    ReplyDelete
  3. cantik la casing tu...
    siap ada gambar keta ag...

    ReplyDelete
  4. colourful casing cik rose.pada sy ok jer.pandai jugak en sayang cik rose pilih..:)

    ReplyDelete
  5. Wahhh cantiknya, jeles tengok..
    Dah iras2 wallpaper blog Myra je casing tu :)

    ReplyDelete
  6. ok la tu cantik..tp ada gambo kete la plk...kalu gambo teddy bear pun comel..

    ReplyDelete
  7. cantek casing cik rose!

    jeles!


    sy nyer kaler pink jerr takda corak belang!



    pstt cik rose entri sy pg td salah post..sy malu nih!

    ReplyDelete
  8. ok lah dikk
    simple aje .. macam remaja punye
    pink dah sinonim ngan mood remaja kan ;)
    akak lebih suke hitam sbb elegant ekekek ;)

    ReplyDelete
  9. cantik sangat.. suka2..
    saya pun ada 3 dah..
    jenis tak puas hati..
    merah, pink dengan polkadot biru.. tu pun rasa nak tukar lain.. hehe

    ReplyDelete
  10. cik rose dh baca ke entry ni

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2012/03/review-5-kawan-blogger-kuat-mengomen.html

    ReplyDelete
  11. cantik jer caler pink...jiwa wanita..hikhikhik

    ReplyDelete
  12. ikhlas ek? hehee... saya suka simple je. satu kaler. antara black ke dark brown ok la.

    ReplyDelete
  13. cantik cik rose punya
    citra punya cover fully pink kaler harga rm95.. nape lah cover dia memahal erk kalo x boleh tukar2 warna..hehe

    ReplyDelete
  14. comel laa.. kalau laa ryn ade :(

    ReplyDelete
  15. Klu dah hubby beli tu mesti comelkan....

    ReplyDelete
  16. mcm saya pn tk jenis cerewet..ok je tu, nice :)

    ReplyDelete
  17. wah.. dh ada tab baru..
    pasni apdet blog tru tabla kan..
    cun seh casing die..

    kl sy dpt, sure alya no.1 yg plg epi..
    hahah, dh lama die suh sy mintak ngan asben, blh kongsi men game ngan die katanya.. huhuhu

    ReplyDelete
  18. cantiklah casing tu.. pandai hubby cik rose pilih :-)

    ReplyDelete
  19. Baiknya cik hubby pandai dia pilih casing yg se cute itu...

    ReplyDelete
  20. Salam Rose..klu k.atie dpt casing cam Rose tu mmg suker la sbb ada kaler biru gak..hihi
    cantik hpone..

    ReplyDelete
  21. cantik...tp kalau izan...warna apa pun ok..haha..janji isi dalam...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠