Kelebihan Ayat At-Taubah

Author : Cik Rose Cute | 2:56 PM | 12Total Comments |
Kelebihan ayat 128 & 129 Surah At Taubah:

Barangsiapa membaca ayat ini sebanyak 7 kali setiap kali selesai solat fardhu, dengan izin Allah :

1) Segala kelemahan bertukar kepada kekuatan
2) Kehinaan berganti dengan kemuliaan
3) Segala hutangnya dapat dijelaskan
4) Terhindar dari dukacita
5) Melimpah-limpah rezeki datang kepadanya

Klik 'share' dan 'like' agar kita sama-sama dapat mengamalkannya dan memperolehi manfaatnya. amin...
Macam2 ada utk kita kongsikan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. nice entry. thanks for sharing (:

    ReplyDelete
  2. mmg banyak klebihan bc ayat 128 n 129 ni..

    ReplyDelete
  3. Mekasih cik rose, nak kena hafal nih ☺☺

    ReplyDelete
  4. amboi..bukan main kecik tulisan kat entri tu.hehe..btw, nice sharing :)

    ReplyDelete
  5. Hi Cik Rose... Salam, saya ada menjual baju babies and kids, gift set for baby, yang comel2 dan dengan harga yang berpatutan... kalau berminat feel free to browse my blog (http://mummyslittlestars.blogspot.com/ ) or facebook page saya Mummy’s Little Stars (http://www.facebook.com/pages/Mummys-Little-Stars/280582848680896?ref=tn_tnmn)... ok, TQ and bye..

    ReplyDelete
  6. ayat al quran mmg sentiasa menjadi pedoman hidup..

    ReplyDelete
  7. ayat Al-Quran memang banyak khasiat dan kegunaannya.. Allah maha mengetahui dan maha penyayang :)

    ReplyDelete
  8. TERIMA KASIH CIK ROSE ATAS INFO YG BAGUS NI

    ReplyDelete
  9. insyaallah..byk kelebihannya..

    ReplyDelete
  10. setiap ayat ALLAH ada kelebihannya

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠