Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak!

Author : Cik Rose Cute | 8:51 PM | 7Total Comments |
 
Kalau korang nak join klik yang kaler merah tue ya....
 
1. Buat Entri Bertajuk : Segmen Cik Purple | Jom Kasi Gempak!
2. Copy banner di bawah dan letakkan dalam Entri tersebut
 
3. dalam entri tuh korang bagitau cp apa yang menarik kat blog korang.. contohnya blog korang tuh satu dalam seribu ka, kot korang ada bloshop ka, ataupun ada petua / tutorial menarik yg boleh dikongsi bersama ka.. hehehe.. tak perlu banyak banyak.. satu pun cukup.. 
4. dah siap? hantarkan URL entri korang tuh kat kotak komen di bawah.. INGAT! hanya hantar kat komen ENTRI INI sahaja.. Okeh? ade pahem? Heee..
 Tarikh tutup belum ditentukan.. nanti cp umumkan bila rasa nak tutup oke? ^^,
BTW, cp akan senaraikan dan blogwalking kat kesemua blog yang dah join !..
 
Jom Join!!
 
Apa yang special blog aku ya....emmm...akak pun tak tahu apa yg special...Mungkin akak nie suka singgah blog diaorang..tue yang diaorang suka datang blog nie....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. Salam Perkenalan dari Miss Z..Miss Z datang dari segmen yang sama…
    Senang-senang datanglah blog miss ea,,miss dah follow awak ^^
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

    ReplyDelete
  2. salam akak~~ wah lamanya cp tak jenguk sini kan.. blog akak makin gojes la! jeles tgk taw! >,< heee.. thanks sudi join segmen cp.. syg akak! ;)

    ReplyDelete
  3. singgah sini dan follow... hee. TQ sebab singgah blog :D

    ReplyDelete
  4. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-l-jom-kasi-gempak.html

    NICE BLOG..SINGGAH SINI YE

    ReplyDelete
  5. follow cik rose belog. hope u can do the same ^^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠