Mentor Dan Protege Musim Ke 6

Author : Cik Rose Cute | 11:48 AM | 10Total Comments |
Mentor musim ke enam telah kembali....Ada sesiapa layan mentor tak?...aku layan jugak yang musim lepas...Yang musim ke enam nie...mentor semua hebat-hebat....Tak ramai lelaki...ramai perempuan hihihi...Jom Usha kat bawah nie...


Walaupun agak stress akibat drama yang over apabila melayan Mentor 6, namun tidak dinafikan ramai juga yang tertunggu-tunggu siapakah yang bakal menjadi protege 6 orang mentor yang hebat-hebat belaka. Akhirnya semalam senarai protege telah pun dikeluarkan. Sekali tengok, kesemuanya ada pakej yang tersendiri.
peserta mentor 6
Memang masing-masing ada aura mereka yang tersendiri. Abang Nara paling tak sabar nak tengok Ella mengajar protegenya. Mesti gaya-gaya manja. Adam AF pula pastinya akan mengajar gerak tari yang menarik kepada protege lelakinya. Kepada protege Ogy, diharap anda tabah hati sekiranya Kak Ogy garang dengan anda.
6 gambar dan biodata protege Mentor 6 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Adakah anda akan layan Mentor 6 kali ini selepas melihat protege-protegenya?

peserta mentor 6
Protege Ferhad
Nama : Salwani Sawi
Nama Samaran : Wanie
Asal : Wilayah Persekutuan Labuan
Umur : 18 tahun
peserta mentor 6
Protege Adam
Nama : Abdul Kadir Haji Unding Lana
Nama Samaran : KJ
Asal : Kota Kinabalu
Umur : 24 tahun
Pengalaman : Showdown 2010 dan 2011, Borneo Crew
dan Borneo Soul Breakers
peserta mentor 6
Protege Ella
Nama : Puteri Caroline Mohd Kamel
Nama Samaran : Caroline
Asal : Tanah Merah, Kelantan
Umur : 20 tahun
peserta mentor 6
Protege Ramlah Ram
Nama : Ana Syuhada Noor Asram
Nama Samaran : Ana Syuhada
Asal : Shah Alam
Umur : 21 tahun
Pendidikan: Diploma Muzik (Vokal)
peserta mentor 6
Protege Fauziah Dato’ Ahmad Daud
Nama : Noor Nazatul Farahin Mohd Hussin
Nama Samaran : Zatul
Asal : Bedong, Kedah
Umur : 23 tahun
peserta mentor 6
Protege Faizal Tahir
Nama : Anas Bin Ridzuan
Nama Samaran : Anas
Asal : Perak
Umur : 23 tahun
Pendidikan : Ijazah Filem, Teater dan Animasi UiTM
dan aktif dalam teater bersama Dewan Bahasa dan Pustaka


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. masing2 punyai aura tersendiri

    ReplyDelete
  2. kakyong jrg layan prog realiti menyanyi2 ni... tgk finale nya jer nanti.... hehhe

    ReplyDelete
  3. Apa khabar cik rose? Lama sy xsinggah. Sy x penah tgk mentor hehe

    ReplyDelete
  4. biaso layan time final nanti jer...hehe

    ReplyDelete
  5. cuti sejolah jer layan.dh naik sekolah nie sellau tido awal..protoge ramlah ram hari tu tgok kt mhi,muka macam zaitun sameon.vokal bley tahan dasyat.hiks..

    ReplyDelete
  6. aah akak layan final je ekekke
    tapi tgk protege ogy tuu x menahan .. duk bayangkan macam mana ogy berleteq nanti ekkeke ;)

    ReplyDelete
  7. Mula ingatkan Protege Ferhad cucu pada Arwah P.Ramlee :)

    ReplyDelete
  8. saya pun rasa xsabar nak tgk..hahhaha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠