Jejai Dan Fasha Sandha Kursus Kawin...

Author : Cik Rose Cute | 10:11 AM | 12Total Comments |
Alhamdulillah...kalau Jejai gan Fasha dah pergi kursus kawin....Semoga mereka berdua cepat2 kawin ya....


 Nampaknya tarikh pernikahan pelakon popular Fasha Sandha dengan kekasih hatinya, Jejai sudah semakin hampir. Mereka berdua dilaporkan telah menghadiri kursus kahwin di Mahligai Firdaus, Setiawangsa minggu ini.
jejai fasha ke kursus kahwin
Pastinya ramai yang sudah tidak sabar untuk mendengar pengumuman tarikh bahagia pasangan merpati dua sejoli ini. Walaupun sudah mendapat sijil kursus kahwin sebelum ini, Jejai tetap menemani kekasih hatinya hadir ke kursus 2 hari ini. Apa pun Abang Nara doakan agar semua persiapan berjalan dengan lancar untuk pasangan ini. Kedua-duanya nampak sangat berseri-seri di dalam gambar di atas. Info kredit portal Murai.


P/S: Comelnya Fasha pakai tudung...nampak manis jer....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. kita doakan yg bebaik utk mereka berdua...

    ReplyDelete
  2. moga mereka ada jodoh ke jinjang pelamin..

    ReplyDelete
  3. Harap2 Fasha lepas kahwin akan dpt menjaga auratnya, mudah-mudahan....

    ReplyDelete
  4. oh alhamdulilah, moga jodoh mereka berpanjangan

    ReplyDelete
  5. Warghhhh!!
    Elok bebenor ler ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. wah, fasha pakai tudung.. memang tabah si jejai tu... yelah tngk fasha tu seksi2 sane sini.. enjoy2 sane sini..

    ReplyDelete
  7. mmg nampak manis.kan bagus klu terus tutup aurat macam tu.hehe..

    ReplyDelete
  8. hehe kureng skit dengan mereka ini

    ReplyDelete
  9. mmg boleh ddk dekat2 dgn pasangan ek masa p kursus kawen :P

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak tgk bb dorang yg dijangka lahir bulan depan

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠