Tiz Zaqyah pandai melukis potret

Author : Cik Rose Cute | 10:20 PM | 27Total Comments |
Hai! dah gantuk ke....Sebelum tue aku nak gi tahu kat korang aku balik ganu besok hihihi...Mungkin dalam dua tiga hari jugaklah aku tak bukak blog...nak bukak gan phone hubby susah sikit kecik sangat....tak puas nak tengok.... lepas subuh kitaorang  gerak kot....Ok..ok..okey...dah lari topik....hihihi sebenarnya aku nak publish entry pasal pelakon Tiz zaqyah....Tiz Zaqyah nie ada seni lukis potret....memang cantik....hasil lukisan tangannya...Kalau korang nak tahu lebih detail tentang Tiz belilah majalah Remaja 1 Mac....
 korang  pasti 100% yang ramai tidak mengetahui bahawa Tiz Zaqyah mempunyai bakat yang agak hebat dalam melukis. Dalam majalah Remaja bulan ini di mana Tiz menyatakan yang dia meluahkan isi hati melalui lukisan.Fuyo....hebat giler Tiz...

tiz
Dalam   Facebook Tiz Zaqyah  memang ada hasil lukisan dari tangan beliau sendiri untuk di kongsi bersama peminatnya....
tiz
Cantik kan? Ada bakat yang boleh diasah lagi. Satu lagi lukisan hasil tangan Tiz Zaqyah di bawah.
tiz
Rasa-rasa kalau Tiz pergi belajar cara melukis yang sebenar mungkin Tiz boleh melukis potret dan menjualnya seperti yang pernah dilakukan oleh Imuda satu ketika dahulu. Pasti ramai yang mahukan lukisan wajah sendiri yang datangnya daripada tangan Tiz. Tiz tak nak bukak tempahan ke? kredit by Abang Nara


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. hebat juga lukisannya..mmg berbakat..

    selamat balik kmpg..semoga selamat pergi dan pulang..:)

    ReplyDelete
  2. dah la cantik, pandai melukis plak...hmm....

    ReplyDelete
  3. Saya suka lukisan abstrak yg menyatakan perasaan dlm sebuah lukisan...

    ReplyDelete
  4. hai :) dh follow awk juga :))
    tenkiu..

    ReplyDelete
  5. ari tue dgr dia nyanyi dlm radio era, bleh tahan sedap jgk sora dia :)

    ReplyDelete
  6. Memang berbakat kan cik rose..

    ReplyDelete
  7. cantik lukisan dia.. :)

    hmm..dah lama tak baca majalah remaja...

    ReplyDelete
  8. fuh fuh..dh lama dpt pakwe hensem. pandai lukisss pulak tu. subhanallah...

    ReplyDelete
  9. balik ganu yeay!! hehe.. wow! baru tahu dia ada bakat melukis.. cantik lah serius kreatif.. kalau aida lukis habuk pemadam je yang banyak. hahaha...

    ReplyDelete
  10. selamat hari sabtu awak! :)
    apa khabar terengganu?hehe

    ReplyDelete
  11. is datang singgah sini dari speedlist no2 (^____^)
    ....................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/speed-list.html
    ....................................

    ReplyDelete
  12. bestnye.. ada bakat melukis tangan die ye..tangan nisah keras la.. hahha x pandai melukis :))

    ReplyDelete
  13. memang cantik hasil hasil lukisannya.

    ReplyDelete
  14. cantiknya lukisan tiz zaqyah ni :)

    ReplyDelete
  15. cantiklah lukisan tiz ni.. pandai lukis :-)

    ooo patut lama xnmpk cik rose.. bercuti upenye :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠