Kek Secret Recipe

Author : Cik Rose Cute | 8:42 AM | 19Total Comments |
Hari tue sempena menyambut birthday Syifa....Aku gan hubby bawak anak-anak makan kek kat "Secret Recipe"....Aku gan hubby nak merasa..kata orang kek kat situ sedapkan.....Bagi pendapat aku gan hubby...memanglah sedap tapi cepat muak la...hihihi...Tak tahulah pendapat korang pulak...tapi aku gan hubby order sepotong seorang.Harga sepotong rm 6.50.Mahalkan....tak mengapa...sempena birthday syifa...




kek nie rasa kopi sikit..nie pilihan aku...


nie rasa coklat plihan Haziq..


Nie pilhan kakak bawahnya cam keras sikit keknya...


perisa nie aku yg pilih untuk hubby aku...perisa strawberi....

P/S:Mesti korang pun pernah makan kat Secret Recipe....Total semua rm 50.40...Kek 4 potong dengan minuman dua gelas....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. wah sedap tu kek secret recipe..
    happy birthday syifa

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday syifa...

    sy tiap2 bln mmg akn mkn kek SR..tujuan: nk cuba mn2 resepi baru yg SR keluarkn...

    kek yg akk kt keras d lapisan bwh tu sebenarnya biskut yg dihancurkn dan d jd kn sbg based utk kek...

    ReplyDelete
  3. uii..sedapnya makan kek...xpernah pun rasa kek kat situ...ehe...mahalnyer...cam beli sebiji kek jer

    ReplyDelete
  4. wah..sedpnye..mmg kt cni sedp pon..

    ReplyDelete
  5. tu yg tak sanggup pergi secret receipe tu, mahal

    ReplyDelete
  6. Happy Belated birthday Syifa.. semoga menjadi anak yg solehah ye sayang..(^_^)

    p/s: cedap tu kek besday die.. mcm2 perisa.. (^_^)

    ReplyDelete
  7. aumm..sedapnyer..shifa makan sorang yer?

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday shifa..moga mbesar mjadi ank y bjaya d dunia n akhirat

    ReplyDelete
  9. mkn kek mmg sedap..Aiman paling suka.dh tak sabar tu mintak kek utk besday dia 20hb nie..:)

    ReplyDelete
  10. salam kak.. jemput dtg makan bifday wiwin ahad ni tau.. kat no 9 jalan tanjung ru 24/17 seksyen 24 shah alam

    ReplyDelete
  11. sedap-sedap..kalau birthday pun kadang-kadang beli sebijik kek secret recipe ni..rm75..makan sampai seminggu..hehe

    ReplyDelete
  12. @nur anis

    tue la pasal...tak sanggup nak beli sebijik sebab satu perisa jer hihihi

    ReplyDelete
  13. nyum2..terliur pulak . lame x makan . ehe . dlu pnh beli yg 1kg >80 rggt hargenye . tp skg kalu besday bt kek sdn.bhd je. =)

    ReplyDelete
  14. kek kt SR sedap n harga dia ok dr kt delicious...c2 lg mhl ^_^

    ReplyDelete
  15. kita tak pernah pun lagi gi beli..mkn time besday org pernah la..

    ReplyDelete
  16. suka sangat dgn kek. sedap!!! SR punya kek memang sedap kan?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠