Gambar Air Terjun Kat Malaysia Kita

Author : Cik Rose Cute | 11:24 AM | 26Total Comments |
Jom! cuci mata...sesiapa yg tengah mata nak lelap tue..boleh cuci mata melihat keindahan air terjun kat negara kita....sejuk mata memandang melihat ciptaan Allah...



Air Terjun Sg. Chiling - Selangor

Air Terjun Sg. Chemerong - Terengganu


Air Terjun Kota Tinggi - Johor


Lata Tembakah - Terengganu


Air Terjun FRIM Kepong - Selangor

Air Terjun Gunung Stong - Kelantan

Air Terjun Sekayu - Terengganu

Lata Kijang - Negeri Sembilan


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. wah..bestnye klu dpt p semua air terjun ni...nyaman je rasa

    ReplyDelete
  2. nicee...kalau bbq dekat area2 ni mesti setailo jugak kan?heheh

    ReplyDelete
  3. cantik2nyer... yg kt kelantan tuh tinggi nyer...

    suke tgk air terjun tp tak berapa suke nk pg kt situ sbb dana nih tak suke masuk utan,tkt pacat ngn ulat huhuhui

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak mandi kat air terjun, bukan takut lemas tapi takut air kencing tikus yg boleh bawa maut tu...

    ReplyDelete
  5. Ya Allah!!!
    Subahanallah!!
    Cantiknya..
    Indahnya..
    Nyamannya..
    ;)

    ReplyDelete
  6. sgt2 cantek kan?
    suker air terjun dari pantai :)

    ReplyDelete
  7. indah sungguh ciptaan Allah...bersih mate pas tgk ni..hee

    ReplyDelete
  8. SEMUA CANTIK..TP SATU PUN TAK PERNAH PERGI LAGI

    ReplyDelete
  9. ala...kat Melaka xde ke..? huhuhu..

    paling dekat pun kat ledang...tp dah tak best.. ;)

    ReplyDelete
  10. cantik..... air terjun trg plg best :D

    ReplyDelete
  11. @Saya Disini

    betul tue...tapi sekarang semua dah takut nak p air tejun takut wabak air kencing tikus...

    ReplyDelete
  12. @norhidana

    hahaha...cik rose kalau pacat gan ulat tak apa lagi...jangan ular gan lintah .geli..

    ReplyDelete
  13. @eB ezrin

    betul tue...cik rose pun suka air terjun dari pantai...

    ReplyDelete
  14. @LadyBird

    air terjun terengganu tak dok pencemaran lagi....hihihi

    ReplyDelete
  15. cantik.... tak pernah rasa mandi air tejun... mesti sejuk...

    ReplyDelete
  16. sume tmpt tu tak pernah sampai lagi..

    ReplyDelete
  17. cik rose..blh tlg email tak kt kita background kt blog ga cik rose..dah puas cari kt google tak jumpe...
    berkenan kt background tu..

    fieda.rafli@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. dh lma xmandi air terjun ngan family..rindunye..huhu

    btol la halaman hamba disiapkan sahabat Alif Ismail =)

    ReplyDelete
  19. wah.. dh lama x g mandi air terjun.. bestnya.. :-)

    btw, cik rose menang
    .. tahniah


    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2012/03/pemenang-ga-by-nadratul-syazwana.html

    ReplyDelete
  20. lisa suka tengok bukit bukau. heheh air terjun pun sama ^-^

    ReplyDelete
  21. salam balas kunjungan...


    hihihi...terima kasih atas segala pujian akak pada template buatan alif tu... kalau akak berminat boleh je nak tempah dari alif...huhuhu...

    ReplyDelete
  22. banyak tempat menarik kat masia ni kan. kena pandai cari je. macam air terjun ni kalau bawak anak2 seronok jugak. tapi kena jaga la bebudak tu baik2.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠