25 March 2012

Jawapan Contest Tersebut

Author : Cik Rose Cute | 5:05 PM | 18Total Comments |
Hai!...Selamat petang....hadiah yang aku dapat sempena birthday aku walaupun dah beberapa hari dah lepas adalah.....

Sebelum tue korang tengok gambar gedik anak dara aku terlebih dahulu hihihi...Jom! tengok apa hadiah yang aku dapat...
























 Samsung Galaxy Tab...(Aku memang happy betul...angan-anganku jadik kenyataan)
Sayang nak bukak....bukak slow2 tau takut jatuh...(benda mahal....)
Udah keluar dari kotak...cantik giler....Aku cakap kat hubby aku tak ada warna pin ke...Hubby aku cakap tak ada...Cuma ada dua kaler putih @ hitam...(nampak sangat aku tak tahu benda alah nie hihihi) Cik hubby aku berkenan warna putih tue yang warna putih ....hihihi (tak kisahlah janji dapat benda nie... cayang cik hubby aku kuat2)
Waktu nie..cik hubby aku tengah godek-godek nak masukkan gmail aku...of course la..aku ada gmailkan hihihi (akukan ada blog hihihi)
nie chager untuk tab tue...tak dapat pun aksesori lain...cedih sangat-sangat...
Sebelum nie..aku pakai telefon nielah...Sony...Dekat 10 tahun aku pakai telefon nie tau...Cik hubby aku telefonnnya jenis samsung jugak....


Okey...orang yang pertama memberi jawapan betul adalah....Herba Tihara Mungkin sebelum nie...dia teringat aku ada buat entry pasal Samsung Galaxy Tab kot...

 Ada jugak yang jawab telefon...tapi tak bagi tahu telefon jenis apa hihihi...Yang paling aku suka gan jawapan fieda...(jangan marah fieda ya...gurau jer..) jawapan bui dan selepas bui betul tapi lambat...Aku nak orang pertama bagi jawapan yg betul dan tepat....

P/S: Tihara nanti bagi no telefon dan pakai prepaid apa ya.......senang nanti cik rose nak masukkan topup....27 haribulan nanti....Good Lucky kepada semua yang bagi jawapan.Akhir kata dari Cik Rose "Smile Be Happy"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. HP sony tu kak ros ble pass kat eca la..HP eca rosak.heeehee :D

    ReplyDelete
  2. ske tgk corak sarung cadar tu..nice! anak dara sis malu2 kucing gambo..hp belated bday..bez tab galaxy tuuu

    1441 here :)

    ReplyDelete
  3. wah.. bestnya dapat hadiah sebegitu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah , tahniah dapat Samsung Galaxy Tab...makin senang bak updated blog..kekekkee

    ReplyDelete
  5. hehehe, seronoknyer....mesti happy giler bile dapat kan.... kan betul jwpn zy teka...sajer jer nak kasi org lain menang.....

    ReplyDelete
  6. fuyoooo..bestnyer angan2 jadi kenyataan...best....hihihi..ingat cik rose dapat oven sbb kan cik rose geram nak membaking..tak per pasni plk ye..

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya,impian jd knyatan..betuah lah =p

    ReplyDelete
  8. wah,bestnya:)

    lama jgk tu sis pakai yg sony tu...10thn,nset nana mcm tu jgk...tp nana rasa mcm xsmpai 10thn je kat tgn nana neh..hee....

    ReplyDelete
  9. bestnye..impian jadi kenyataan..sy tumpang happy..tahniah!!

    ReplyDelete
  10. wahhh...best tu..dpt Galaxy Tab..:D

    ReplyDelete
  11. hahaha... nak teka jugak tab tp kata cute mcm tak tahu pulak nak teka apa. best la dapat samsung tab eh?

    ReplyDelete
  12. wahhh...wahhhh niceee laa!heee~

    ReplyDelete
  13. wah bestnya hadiah... tak tido mlm lah kalu sy dapt cam cik rose ni...hihiii

    ReplyDelete
  14. wah bestnye....ni yg nak jeles ni...hehehe...anyhow happy belated besday ye

    ReplyDelete
  15. wahh syoknya dapat galaxy tab..haah mmg penah baca entry pasal ni sblom ni :)

    nak emel ke mana no phone itu?

    mekasih ey :)

    ReplyDelete
  16. wah bertuah badan dpt tab.rugi plak sy tak dpt teka sbb dh 2hari tak on9.hehe..

    ReplyDelete
  17. Tahniah !!!

    wahhh best nyer dapat hadiah harijadi mcm tu!!!

    ReplyDelete
  18. Bestnya dapat tab...Bestkan bila dapat surprise dr hubby...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠