Tomok Muntah Darah

Author : Cik Rose Cute | 2:22 PM | 9Total Comments |
Kalau muntah darah mesti korang suspek kena santau hihihi....Itu yang berlaku kat atas tomok.Dalam story nie...tomok menafikan yang beliau muntah darah kena santau atau sakit kronik...
 http://1.bp.blogspot.com/_MuGfCmiNLMA/TQi5-TCgjYI/AAAAAAAAAsc/kNmY4t_2ZA8/s1600/tomok7.jpg

"Saya harap apa yang terjadi (muntah darah)bukan sesuatu yang serius atau memudaratkan.Saya tidak nafikan ada juga  terfikir  kemungkinan isu di santau atau simpton penyakit kronik".

 dan jawab tomok lagi

"memandangkan saya hanya muntah sekali,insya Allah ia bukan perkara yang serius".katanya kepada m star online selasa.

Ditanya tidakkah dia mendapatkan  rawatan di hospital susulan kejadian tersebut...

"Saya tidak nafikan muntah darah agak banyak pada malam semalam (Isnin)tetapi hanya berlaku sekali sahaja,selepas saya mengambil ubat,alhamdulillah...keadaan sudah baik pada pagi ini..kalau berlarutan sudah tentu saya ke hospital..."kata tomok.

P/S: pada korang yang minat tomok jangan risau ya...Tomok akan muncul dalam filem Mentera...nantikan di pawagam ...Harap tomok sihat dan tiada sakit apa2...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. olo..sian tomok hrp takder ape2 la yg serius..

    ReplyDelete
  2. hehe..dah nak jd bapak org kan????

    ReplyDelete
  3. dia belakon dlm filem mantera ke? wah cam best je

    ReplyDelete
  4. muntah darah ke? menakutkan la.

    ReplyDelete
  5. aisey..muntah darah takutnya..semoga tak apa2lah..:)

    ReplyDelete
  6. bahaya jugak ni sampai muntah darah.. hrp xda pe2 la..

    ReplyDelete
  7. terjumpa info ni, pasal muntah darah… sharing is caring :) - Punca Muntah Darah

    ReplyDelete
  8. terjumpa info ni, pasal muntah darah… sharing is caring :) - Punca Muntah Darah

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠