Full Template Nisah Idham

Author : Cik Rose Cute | 9:27 AM | 32Total Comments |
Alhamdulillah...akhirnya siap jugak template nie.....Terima kasih Nisah kerana menyukai template nie.....Kalau korang nak mengenali Nisah Klik SINI  header tue nisah buat sendiri...aku cuma edit yang lain selain dari header....Korang jangan lupa terjah blog Nisah Idham ya.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. asyik nak carik yg perfect je, sampai ke tua xjmpa la gamaknya,,hehe

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tgk wajah baru blog NIsah ni hehe

    ReplyDelete
  3. semestinya terbaik hasil editan kak rose1 :)

    ReplyDelete

  4. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  5. oh patutlah akak ke rumah dia tadi nampak macam lain aje ...
    cantik2 CR ;)

    ReplyDelete
  6. bestnyer pandai design ni kan?
    kak nak tnye camne nak ubah bullet dekat top commentator saya tu jd butterfly mcm yg laen?or ubah no tu jadi kaler pink?

    ReplyDelete
  7. MM pun terpikir nak tukar design blog.. Tapi malas gile nak edit.. Haih~~

    ReplyDelete
  8. wah tahniah kak berjaya siapkan semua nih cayalahhh

    ReplyDelete
  9. Salam kak CR..
    cma dah tgk..sangat sangat sangat sangat cantik!

    i like!!!

    ReplyDelete
  10. comel..suka g blog dia..dia pencinta kucing :)

    ReplyDelete
  11. Wah Nisah pun tempah kat akak yek.. Nak terjah la..

    ReplyDelete
  12. mmg senang nk komen dah blog dia..nampak sentuhan cikrose di situ..ehe..happy new year

    ReplyDelete
  13. saya sangat2 suka templet tu :)

    ReplyDelete
  14. suka jdi cikrose ni selalu je boleh tuka2 design blog ;0

    selamat tahun baru CR ;)

    ReplyDelete
  15. blog akak pun dah bertukar ye. :)

    ReplyDelete
  16. msti rasa puas hati sbb pemiliknya puas hati dengan hasil kerja cik rose

    ReplyDelete
  17. moa cikrose dimurahkan rezeki..
    selamat tahun baru CR

    ReplyDelete
  18. headernya comel.ditambah lg akak yg edit blog dy, lagila comel blog dy :)

    ReplyDelete
  19. dah terjah.. cantiknya kak!! tak sabar nak layout baru lawa camtu jugak hihi

    ReplyDelete
  20. tahun baru blog pun baerwajah baru

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠