25 December 2012

Full Template LOVE.HAPPINESS.PEACE

Nak tgk full Klik Sini ya....Tema pilihan Purple + Merah....Harap Nadia suka design tersebut...
Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. lagi hasil tangan CR..hihih..makin berjaya laa..tahniah

    ReplyDelete
  2. amboii lawanyaaa..tema warna yg best

    ReplyDelete
  3. banyak tempahan header...tahnia ya Cik Rose...berapa nak bayar, rasa nak minta buat lah header " Bisikan Nurani" dalam header nak gambar tasbih dan ada gambar sejambak bunga kat tepi header, lepas tu kelopak bunga tu seolah terkena titisan air hujan...amacam test ni boleh kah buat header...http://wwwpesona-zieka.blogspot.com/ klik ni ya lum ada header...

    ReplyDelete
  4. kali ni warna terang semua. ;)

    ReplyDelete
  5. lawa!!!
    didiey follow dia..hehe

    ReplyDelete
  6. takde tajuk ea entry ni kak..hihi..

    tp comel sbb ada kucing..kih2..

    ReplyDelete
  7. jelessnyee.. alahai bile la sy dpt htr rikuwes ni huhu

    ReplyDelete
  8. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum rose...mmg betul kita sebagai ibu ini mmg kekadang akan terlalu sibuk sekali...:(

    ReplyDelete
  10. Wah, kretif. Cantik-cantik semua template.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠