Katie Holmas

Author : Cik Rose Cute | 9:20 PM | 38Total Comments |


Bersempena hari Krismas, Katie Holmes bercadang untuk membelikan anaknya, Suri sebuah rumah permainan mewah yang bernilai hampir RM75,000. – Daily Mail
 
 
 
Psst!!!  Untung Suri....Permainan mewah tue mahalkan....huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. rumah permainan 75ribu....?
    mehei betoiiii..!

    ReplyDelete
  2. Rumah mainan sampai mahal macam tu? Dasyat.

    ReplyDelete
  3. hurmm org sana harga 75 ribu tuuu berapa ratus sgt dollar dia .. soo senang je nak dpt huhuh

    ReplyDelete
  4. banyak duit pun susah jugak. saya tadi asalnya memang dah baca katie holmes tp my mind dok bayangkan kate middleton. entah apa2 entah.

    ReplyDelete
  5. err bole beli kereta sebijik. :)

    ReplyDelete
  6. huhu. dah boleh beli kete sebijik. :)

    ReplyDelete
  7. Ishk2 dah byk sgt la duit tu kan.. Bertuah Suri

    ReplyDelete
  8. org kaya biasalaa tuh..cantik anak die mcm muka mak die gak..

    ReplyDelete
  9. cantinye anak beranak nih..
    mahalnya permainan tu..

    ReplyDelete
  10. rumah mainan rm75 ribu? dasyat tul...kalau mesia dah dapat sebijik rumas kos sederhana dah..

    hehehehe.

    ReplyDelete
  11. bagi saya, kalau permainan RM100++ pun rasa rugi. sebabnya anak2 main sat saja, pastu bersepah or rosak (",)

    ReplyDelete
  12. rumah menan je tu..tp mahal kemain... baik beli rumah betol trs...hihi.. comel anak dia mcm muka dia sebijik!

    ReplyDelete
  13. mak aih mahalnya...org kaya x apa lah..hehe

    ReplyDelete
  14. Mak ai ....mahal bebeno....yelahkan cite org kaya-kaya!... anak beranak come!

    ReplyDelete
  15. sokong yui...dh mampu beli xpe la..

    ReplyDelete
  16. kalau aku punya duit sebanyak itu... sudah ku hantar ibu utk operate mata

    ReplyDelete
  17. wow..rumah permainan harga mahal cenggitu..untungnya

    ReplyDelete
  18. tu diaa.. mahal gila.tp jns brduet xkiah la..2branak yg shantek

    ReplyDelete
  19. gila lah.best betul orang2 banyak duit ni.. nak beli apa main bedal je..

    ReplyDelete
  20. Dari beli rumah mainan mahal2 lebih baik org yg rasa duitnya banyak tu beli rumah biasa2 dan sedekahkannya kpd mereka yg memerlukannya...

    ReplyDelete
  21. kludah ada duit ..semua benda boleh beli

    ReplyDelete
  22. orang banyak duit takpe lah...

    untung nyer jadi anak dia..

    ReplyDelete
  23. perghh harga mcm tu kita blh beli kereta cashhh hehehe

    ReplyDelete
  24. byk duit beli ape pun xpe hehee :D

    ReplyDelete
  25. comelnya suri... serabai je rambutnya tapi comelll untung la.. anak org kaya hadiah pun mewah,,

    ReplyDelete
  26. huwaaaaaa....boleh beli kete sebijik..hehehe

    ReplyDelete
  27. dia kaya. boleh beli apa saja. dah la anak sorang jea kan :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠