Tempahan Template By Adriana

Author : Cik Rose Cute | 5:14 PM | 24Total Comments |
Dah petang rupanya.....Tadi off kejap komputer....sebab kilat berdentum2...kecut perut aku....dahlah  hubby aku tak ada....kilat gan ribut dua2 aku takut huhuhu....kalau ribut cepat2 aku baca yasin....korang pulak buat apa? hihihi....

Seharian aku siapkan blog dari adriana....tema blognya hijau apple campur kuning lembut2 sikit.....akhirnya dah siap....

Gambar di atas adalah header gan footer....kalau korang nak tgk full klik SINI menuju ke blog Adriana...

Pssttt!!! pasni nak sambung lagi....edit blog orang...mungkin malam aku jenguk korang ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. @Adriana

    santek..thums up..cam nak belajar wat template sendri..huhu

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah..
    Wahhh rajinnya edit2 blog.. :-)

    ReplyDelete
  3. cantik cantik...tenang jer color

    ReplyDelete
  4. wah kagum ..hasil kerja cr...kalau angin..izan pon takut...

    cr....tau dok kt mn kg sijangkang, teluk panglima garang?..dekat ngan cr ker?

    ReplyDelete
  5. wah cun la sis..best la kalu tgn kretip ni hehehe

    ReplyDelete
  6. JR juga takut dgn ribut dan petir sebab masa kecil ada pengalaman ngeri berhadapan dgn dua bencana itu...

    ReplyDelete
  7. Cantik cantik. Nanti make up blog akk pulak ye...bila dah free inform saye tau...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..banyak tempahan cik rose

    ReplyDelete
  9. cantiknya..

    masa guruh & kilat tadi masih lagi dok kat ofis

    ReplyDelete
  10. punyalah cantik tu header...cik rose tabik dgn awak lah ya..nanti akan minta buat juga nanti kemaskan blog...hehehe apa jaminan! maaf lah jika terkasar bahasa...

    ReplyDelete
  11. cantiknyaaaa... pandai CR buat...

    ReplyDelete
  12. salam CR..

    cantik! hijau ngan kuning.. hihi..
    cma klu ujan dok diam2 ngan anak2 je.. huhuh...

    ReplyDelete
  13. hijau kuning..kombinasi yg cantikk..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠