Segmen : Kenape mesti follow? by Paly

Author : Cik Rose Cute | 7:51 PM | 15Total Comments |
Kalau Korang nak join..klik banner di atas!!
Syarat2 Yang Di kenakan...


1. Follow blog aku ni dan twitter aku - Atas kemahuan sendiri sebab tak wajib pun
2. Bukak satu entri, letak tajuk "Segmen : Kenape mesti follow? by Paly"
3. Copy url banner tak seberape kat atas tu dan backlink ke entri sini.
4. Nyatakan pandangan korang tentang Blog Paly a.k.a KSGer iaitu blog aku ni
5. Jawab soalan ni " Kenape korang perlu follow Blog Paly?"
6. Jawab soalan ni " Kenape korang perlu follow blog aku ni?" - blog korang :)
7. Post link entri kat komen di bawah.
 
" Kenape korang perlu follow Blog Paly?"
Yang Pasti korang akan dapat kenalan baru....Lagi satu blog Paly nie...blognya loadingnya tidak lama....memang seronok bila klik link ke blog beliau..Blognya very2 simple dan kemas...kombinasi warna pun tidak menyakitkan mata....

" Kenape korang perlu follow blog aku ni?"
Aku dapat kenalan baru dan aku juga seorang yg peramah....tak rugi kalau korang follow blog aku...mana tahu....dapat edit blog free kikiki...



Pendapat Aku tentang blog Play....blognya very2 simple dan kemas..
Kalau korang ada masa Jom! join....


 Psst!!!....Penjaga Gol Malaysia tue Adik aku....Bukannya Etuza.....hihihi....Tidak boleh story lebih2...nanti jadi isu pulak....kikiki ada masa dan waktu baru story....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. Selamat bersegmen ^_^
    Wilma pun join jugak...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-kenape-mesti-follow-by-paly.html

    ReplyDelete
  2. Salam..entri ni dah cukup syarat :)
    trime kasih kerana sudi join ^_^

    ReplyDelete
  3. sama2 kita dari segman Play,
    Cik Ros, risau pula menyusahkan...so tengok lah dahulu ..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegen...heheeh..pssttt...nanti kang tak pasal2 abg nara dtg terjah sini...hihihi

    ReplyDelete
  5. blog saya sekarang, ada perubahan, nanti saya bagi info, takut nanti menyusahakan Cik Rose

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen... :)
    penjaga gol adik akak..?
    yg mane satuu..?

    ReplyDelete
  7. penjaga gol tu adik akak??? story lh..xsabar nk dgr

    ReplyDelete
  8. datang flying2 dari segmen yg same.. done follow! jemput singgah > isyapurple.blogspot.com

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠