Referrals Blog Aku Siapakah?

Author : Cik Rose Cute | 9:44 PM | 32Total Comments |
Aku tgk kat nuffang  tadi....aku check kat bahagian referrals....Aku begitu teruja ingin tahu siapakah referrals untuk blog aku hihihi...pernah tak korang tgk kat bahagian nuffang tue? akhirnya ada 8 blog....Wow! tgk graf kat bawah....


Sayang You All ketat2...kerana korang...mereka yg lain singgah blog aku yg tidak seberapa nie.....

Psssttt!!! tak dapat tgk Adam Hawa malam nie....gara2 remote rosak...yg punya angkara anak aku yg sulong....masukkan remote dalam air ikan....Beyond punya memang susah kalau remote rosak...aku tak tahu nak klik tang mana....Tak mengapalah....boleh tgk online kat tenetkan....hihihi Sabarlah jerlah dengan ragam anak2 huhuhu....

Nielah sikakak yg mengerjakan remote kat rumah nie....waktu nie masih kurus lagi....Sekrg makin bam-bam tau....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. ramainya referral blog ni, Alhamdullilah. kat blog saya tak de ramai mcm ni takpe Alhamdullilah hehe :>

    ReplyDelete
  2. wah..nak try tgk gaklah nnt..cian tak leh tgk tv lah yer....sabarlah CR

    ReplyDelete
  3. kak intan x tgk sebab umah kak intan umah org tradisional..x langgan astromwalaupun umah dkt je astro..koh koh

    ReplyDelete
  4. bestnyer..sy jrg check referal nie psl opis hr busy sgt...x sempat nk bw juga...

    ReplyDelete
  5. hehe..nakal tu..camne remote leh masuk dlm air tu...huhu~

    ReplyDelete
  6. remote masuk kolam ikan.. Alahai siannya...:)

    sabo jela..

    ReplyDelete
  7. alahai, masuk dalam air ikan? Sabar jelah eh kak

    ReplyDelete
  8. tak berapa faham sangat dengan referral ni. rumah saya tiada astro. ngeee...

    ReplyDelete
  9. alahai kakak nape la masukkan remote dalam air ikan..

    ReplyDelete
  10. nik pun suka gak tgk bhagian referrals :)

    ReplyDelete
  11. remote byond rosak takpe lagi..kasi kering, kalo takleh guna, bawak je gi astro centre tukar remote baru free..

    awat tak tekan je button channel kat dekoder tu kalau tak leh guna remote ?

    ReplyDelete
  12. Agaknya remote tu rupanya macam ikan tak? Sebab tu dimasukkannya dlm air ikan...

    ReplyDelete
  13. betul la..
    remot beyond ni pelik simit la..kdang2 tekan butang suara tu tak keluar pun kat tb..heran..

    ReplyDelete
  14. banyaknya referral.

    hihi.. cemana nak buat tu remote dah rosak. ;)

    ReplyDelete
  15. ikan nak berebut tuka channel lettew . haha

    ReplyDelete
  16. eh ada blog den lah oh yeah hehe

    ReplyDelete
  17. wah..asleenda tu dasyat jugak ye..hehehe

    ReplyDelete
  18. kak, moh la kita sama2 pegi rumah anak yatim dekat kg melayu subang tu nanti ye :)

    ReplyDelete
  19. erk...kisah si dairy ???

    hehe..nak pinjam remote sy x...

    ReplyDelete
  20. salam kak..
    wah..ramai! alhamdulillah :)

    hihi.. kene beli remote baru la tu :)

    ReplyDelete
  21. lah??masukkan remote dlm air ikan???
    ish ish ish.... dia merajuk ke apa sampai buat cmtu..hikhik

    ReplyDelete
  22. salam ziarah dear

    kih3x.. sama lah kadang2 anak suka sembunyikan remote..dah jadi satu masalah dunia bg saya T___T

    ReplyDelete
  23. deqla x penah check.. sbb nuffnang x leh bkk dah kat opis ni..huhu..teringin gak nk tau...huhu

    ReplyDelete
  24. wah ramainya kak

    alahai naper masukan remote dlm air ikan...xper kak betul tu tgk online jer kan hehe...

    ReplyDelete
  25. nanti bole tgk jugak lah..
    eh saya pun ada kat situ..

    ReplyDelete
  26. kenapa dia masukkan remote dalam air ikan..hihihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠