Ibu Dua Anak Paling Cantik Di Dunia

Author : Cik Rose Cute | 9:29 AM | 50Total Comments |
Wow! aku terkesima sekejap tengok gambar photo model di bawah....Rupa-rupanya anak dah dua hihihi....Macam tak percayakan.....memang cun giler....aku tengok pun tergoda....Nama gadis nie adalah Mia Chan...Mia Chan adalah model Hongkong dan pada usianya 23 tahun....dia telah melahirkan dua anak.

Korang nak tahu anak pertama yg beliau dapat pada usianya 16 tahun.....Dia bercerai dengan suaminya..selepas melahirkan anak kedua.Sekarang nie Mia Chan bekerja di butik ibunya dan juga seorang model Hongkong.







Cun takkkkkk? memang perfect....Kredit SINI


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

50 comments:

  1. morning CR ;D

    mmg cun habis.
    skali pandang mcm budak lpas sekolah je..
    body mmg cantiklah ;D

    ReplyDelete
  2. morning CR ;D

    mmg cun habis.
    skali pandang mcm budak lpas sekolah je..
    body mmg cantiklah ;D

    ReplyDelete
  3. baru 23,...mmg lawa lg laa..hihi...ish over gambar ni ...

    ReplyDelete
  4. cantik... anak dia mesti cantik bila dah besar nanti...

    ReplyDelete
  5. cantik sebab masih muda...http://msvelentine.blogspot.com/2012/12/contest-headerblog-comel.html taq cik rose

    ReplyDelete
  6. muka mcm bukan seorang ibu,masih jelita remaja gitu

    ReplyDelete
  7. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  8. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

    ReplyDelete
  9. huii.. hot mama. camne la rupa anak dia. huhu..

    ReplyDelete
  10. jadi gak berani tidur gan, cz takut kebwa dalam mimpi. he2

    ReplyDelete
  11. ermm cantekk..mcm ank patung ja..leh tahan seksi juga ek

    ReplyDelete
  12. sangat cun mcm anak dara je kan

    ReplyDelete
  13. as salam cr

    dia mcm ada mix mat saleh kan..mmg cun giwler :)

    ReplyDelete
  14. salam kak cr...

    fuh yooo.... bergetah lg.. huk huk huk :)
    model la katekan..harusla pasang badan...

    ReplyDelete
  15. mmg cantik. xsangka dah anak 2..

    akak, sy ubah font sebab ada yg komen xnampak tulisan merah. sy suka hasil akak tp utk pembaca, sy terpaksa ubah. sobsob... :(

    ReplyDelete
  16. Begitulah nasib badan org yg pandai jaga makan dan rajin senaman....

    ReplyDelete
  17. mmg perfect... cantik kurniaan allah swt ni

    ReplyDelete
  18. mmg perfect... cantik kurniaan allah swt ni

    ReplyDelete
  19. mmg sgt cantik...beruntungnyaaaa badan. CiM pown 2 anak gak...hehehe tapi takleh label apa2 laaa.

    ReplyDelete
  20. morning cik rose cute miut..tq terjah blog kak intan..:)

    Wah memang lawa..gojes giler

    ReplyDelete
  21. gila kentang..anak dh dua tp mcm anak dara

    ReplyDelete
  22. mmg meletup tu CR. Singgah baca dalam bercuti2 mesia ni hehehe

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum rose...mmg cantik la...:)

    ReplyDelete
  24. cantik dan seksi.. auwww... hihi..

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum . Ada benda yang Faie nak bagitahu . Sila ke sini : http://cikanehtapicute.blogspot.com/2012/12/ini-entry-penting.html

    ReplyDelete
  26. wanita soleha tercantik bagi saya. Sayang...itu dunia dia, kita pertahankan maruah agama dan bangsa, akhirat yng kita nak kejar. sekadar muhasabah diri. ambil iktibar..

    ReplyDelete
  27. adehhh..kalau falsya anak 2 nnt xtau la bdn mcm mana..hehe

    ReplyDelete
  28. ada jugak tgk ibu umur 40 tp mcm 25 je. 5 ajm sehari habiskan masa utk kecantikan. hah, CR mampu? hahaha...

    ReplyDelete
  29. mudanya dah ada anak..setuju ngan cikgu etuza..huhu~ :)

    ReplyDelete
  30. mudanya dah ada anak..setuju ngan cikgu etuza..huhu~ :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠