Gambar: Sekitar Majlis Pernikahan Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha

Author : Cik Rose Cute | 10:56 AM | 40Total Comments |




Ketika ini, sedang berlangsung majlis pernikahan yang paling di’nanti hujung tahun ini antara Khairul Fahmi Che Mat (Apex) & kekasih hatinya, Leuniey Natasha.
Majlis akad nikah ini mengambil tempat di kediaman keluarga pengantin perempuan di Pasir Pekan, Tumpat Kelantan.
Entri ini akan di’tulis dari masa ke semasa & sementara itu, kita layankan dahulu beberapa keping gambar sekitar majlis nikah pasangan popular ini yang telah sampai di internet.
UPDATE-1: Alhamdulillah, dengan sekali lafaz Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha sah bergelar suami isteri.
gambar majlis pernikahan mereka


Kredit SINI


 Pssst!!!!! Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat.....




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

40 comments:

  1. salam kak CR..
    alhamdulillah..semoga majlis berjalan lancar & berkekalan hingga ke akhir hayat..

    *cma masih terntanya2 lagi.. apek ni adek akak ke??* huhuhuh...

    ReplyDelete
  2. tahniah...

    pstt; ingt ada gmbr td..hehe

    ReplyDelete
  3. semoga kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  4. tahniah n semoga berkekalan hingga ke akhir hyt... semoga pasni apex main bola lg mantops ek

    ReplyDelete
  5. uni x minat langsung ngn mamat ni..
    tp still doakan dia bhgia ngn idup dy..amin..

    ReplyDelete
  6. tahniah buat pasangan ni..
    semoga kekal hingga ke Jannah (^_~)

    ReplyDelete
  7. cun.. moga mereka kekal bersama.. amin.. :)

    ReplyDelete
  8. suka tengok diorg...sweet rasa..moga cepat2 timang cahaya mata n sentiasa berbahagia....

    ReplyDelete
  9. comey kan wife dia..comey lotey ore kelatey oyak..hee :)

    ReplyDelete
  10. takder lah CR email.nnt email semula kat nurulhezrina1983@yahoo.com.my ek.tadi cek kat spam pun takdok

    ReplyDelete
  11. sepadan sungguh diorang ni :)

    ReplyDelete
  12. comels* & tahniah buat mereka :)

    oo..oke2..berita terima.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. dua2 comey.moga mereka bahagia :)

    ReplyDelete
  14. cantik! lagi2 bila dy pakai tudung :)

    ReplyDelete
  15. Selamat pengantin baru...harap prestasi Apex yg nampak menjunam masa Piala Tiger baru2 ni akan kembali meningkat lepas kawin. Jgn jadi mcm Dato Lee Chong Wei, lepas kawin prestasi makin buruk...

    ReplyDelete
  16. bertuah apek isterinya baik..semoga bahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  17. kalau pengantin perempuan tu kekal bertudung lg lawa..

    ReplyDelete
  18. memang sepadan lah diorang. ;)

    ReplyDelete
  19. Semoga kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  20. chanteknye leuniey..suke tgk die

    ReplyDelete
  21. Selamat pengantin baru buat beliau

    ReplyDelete
  22. memang sweet sgt2 ..
    semoga mereka kekal bahagiakan ;)

    ReplyDelete
  23. sama cantik sama padan..semoga mereka akan berbahagia sampailah ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  24. tahniah mg mreka kekal abadi hingga ke syurga

    ReplyDelete
  25. moge berkekalan lah kedue nye hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  26. pasangan sama cantik sama padan.. hehe tahniah untuk mereka

    ReplyDelete
  27. cantik sgt wife apek...semoga jodoh dieorg kekal hingga ke syurga..amin3..;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠