Kesibukan Melanda Diriku Tahap Gaban!!!

Author : Cik Rose Cute | 3:41 PM | 35Total Comments |
Aduh!!!! memang betul2 sibuk.....tak sempat nak berwalking kat blog kat korang....komen belum publish,melipat kain belum....masak dah masak....kalau tak kelaparan nanti hihihi Aku tgh  siapkan edit blog orang belum siap2 lagi.....idea dah nipis...harap dorang bersabar tunggu turn huhuhu...


Korang tgk gambar tue....aku rasa nak cabut kepala kikiki....

Nasib baik Syifa Memahami ibunya....

Edit Blog nie....perlu kesabaran yg tinggi tau....bermain dengan coding2....buat kepala kita berdenyut sikit2 kikiki...Bila time bendera merah...lagi berdenyut2....betul tak?...Harap korang tidak merajuk dengan ku ya....Bila dah settle semua nie...baru aku singgah blog korang.....Terima kasih kepada sesiapa yg tak jemu2 singgah dan komen....


Pssst!!! group GSF jangan marah ya....Inshaa Allah nanti aku terjah korang kalau ada masa dan waktu....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

35 comments:

  1. buat plan2 kak..inshaallah siap nanti..cer tenang dlu..t sambung blk..hiihi

    ReplyDelete
  2. hihi..sabar yer cik rose ;D

    relax..tarik nafas..

    ReplyDelete
  3. xpe kak..settle mana yg patut dulu ye.. :)

    ReplyDelete
  4. amboiii bz bebenor tu.. itu la, letih jugak kan main coding2 ni...tp tabik spring la kat akk..rajin betol.. :)

    ReplyDelete
  5. tak cukup kakitangan ye kak. slow2 k. ;)

    ReplyDelete
  6. huhu..comfius kina dengan tangan yang banyak 2..huhu:)

    gud luck ya kak:)

    ReplyDelete
  7. insyaAllah , akan diberi kekuatan .. hehe :)

    ReplyDelete
  8. pelan2 kayuh cik rose..jgn cabut kepala tu ye..

    ReplyDelete
  9. shida sibuk juga lah kak rose huhuhu~!

    ReplyDelete
  10. bersengkang mata lah malam ni.hehe

    ReplyDelete
  11. wah terserlah tahap ke bz annya itu...mg CR tak pening yer..hihiih

    ReplyDelete
  12. Bendera merah...hihihihi..itu istilah yg isteri suka guna..kdg2 guna istilah tu di mlm Jumaat mcm sekarang pulak...hihi..

    ReplyDelete
  13. banyak tempahan ya kak.. huhu... nanti saya hantar rikuwes ya... akak tengah bizi nk tgu akak kurg bizi la ek hihi

    ReplyDelete
  14. memang betul, kalau saya tak boleh, kod2 tu terlalu seni. So tahniah sabar membantu kawan2 maya...mereka harysnya hargai Cik Rose

    ReplyDelete
  15. masa berjalan cepat ja kan.. sibuk ja rasanya.. tu la pasal bab bermain ngan coding2 ni kena sabar sikit.. kadang2 kalo tak buleh tu geram jgak rasanya.. hehe

    ReplyDelete
  16. alahai CR nurul yang sesak napas tgk akk.ttg idea tuh akk tanya dorg mcm mana depa nak..toksah pk sangat..hhahaha

    bz btul..slow2 kay jgn sampai sakit nnt

    ReplyDelete
  17. huhu salah satunye mesti blog nisah kan, kan kan kan....

    ReplyDelete
  18. salam kak CR..

    hehe..bz benor..
    xpe2 setlle pelan ok..jgn serabut2 peningkan kepala..

    enjoy your day :)

    ReplyDelete
  19. Samalah kita, busy memanjang je... Isk, tak cukup masa dah...

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
  20. bizi ke cik rose?? xpe uruskn y pnting dulu..bla dh free dtg2la jenguk kite2 ni..hihii

    ReplyDelete
  21. saya pun lama dah tak bw..tak tau la ape yg saya ni duk sibuk sgt..

    ReplyDelete
  22. edit blog mmg kena sabar. pening kalau tgk ker coding.sebab tu nik tempah jea kat akak..hehe

    ReplyDelete
  23. Ishkkk ishkkk ishkkkk.....yg dulu kena didulukan. Masak penting, kang kelaparan plak.

    CiM ok ok jer. CiM pown busy gak, slalu lewat bls kunjungan

    ReplyDelete
  24. slow2 dikk
    jgn sampai sakit lak nanti ;)

    ReplyDelete
  25. buat slow2,jgn pening2 Insyaallah semua berjalan lancar

    ReplyDelete
  26. sibuk tahap gaban.. panggil ultraman untuk membantu hehe

    ReplyDelete
  27. falsya paling xsuke nak main2 ngan coding nie..dulu wat programming asyik pening je kepala..hehehe

    ReplyDelete
  28. wani pn bz kak...dh la mcm2 jd awal tahun ni huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠