Teknik Make-up Yg Power

Author : Cik Rose Cute | 8:18 AM | 33Total Comments |
Gadis yg ingin menjadi seperti orang lain...Orang beritahu dia boleh jadi apa yg dia nak..So gadis ini ingin menjadi....you all see gambar2 di bawah hihihi


Korang tengok hasilnya...ada iras2 tak? tue teknik make-up sebenarnya...Cara make-up sekarang super powerkan.....Kalau aku make-up...mungkin ada iras Jeniffer Lopez wakakaka......Layan jerlah.....

Psst!!!  pasni nak masak kejap pastu edit blog orang tempah....komen korang aku belum publish lagi....aku balas kunjungan korang baru aku publish....hihihi...begitulah rutin harianku....seorang surirumah dan blogger...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. ghajinnya crc amek tempahan...selamat mengedit dan selamat bersuri rumahh

    ReplyDelete
  2. terer habaq hang dia make up..haahaa

    ReplyDelete
  3. bermekap salah satu cabang penyamaran kan..ehe..selamat menjalankan rutin seorang house wife and blogger CR...kita serupa..hahaha

    ReplyDelete
  4. wow....awesome....kalau gitu kita pun boleh jadi retis...hihi

    ReplyDelete
  5. wahh hebat ! ....
    manusia kan .. belajar dan apply kan .. x sangka menakjubkan !

    ReplyDelete
  6. salam Kak Rose,
    wah memang dia pandai menggayakan mekap kan..
    semua-semua dia boleh jadi.. hehe

    ReplyDelete
  7. kalu saya make up agak2 boleh jadi siti nurhaliza tak..hahahha

    ReplyDelete
  8. hihihi
    skrg kan teknik dah canggih
    dia xnk jd pricess dayana ka?hahaha

    ReplyDelete
  9. gila lah..cantik2 dan memang iras..:)

    ReplyDelete
  10. untung pandai make up..
    nur tahu sapu bedak tepung je..hihihi

    ReplyDelete
  11. Pergh! Memang dasat la teknik mekap tu..mmg iras sangat..

    ReplyDelete
  12. ni yang online makeober tu ke cr ?

    ReplyDelete
  13. hebakkk smua nye as Na wishh Na pun nk jd hebat dlm solek ni..tp hampehhh ;)

    ReplyDelete
  14. Terernya dia. Memang ada nampak iras-iras juga.

    ReplyDelete
  15. uiii cikna pun nak jadi kim kardashian. haha..

    ReplyDelete
  16. Rajinnya dia buat make up macam2.....tapi menjadi lak.. ..hiihi

    ReplyDelete
  17. Asalkan jgn cuba menjadi Tuhan sudahlah....

    ReplyDelete
  18. mcm2 kan skang nie...falsya kalau nak make up nie laaaa bercinta...malas betul nak makeup2 segala...

    ReplyDelete
  19. kalau dya makeupkn jdi mcm doremon..hihi

    ReplyDelete
  20. WAAAA DASYAT JURUSOLEK2...PALING NAK TERGELAK LADY GAGA..TERUK BEBENAU..HAHHAHAHA

    ReplyDelete
  21. salam kak CR..
    huhuh.. dasyat tol teknik makeup sekarang ni.. hmm ade la jugak iras2nye..

    ReplyDelete
  22. heheee..dasat hehee :D
    superb ooo..

    ReplyDelete
  23. mcm2 rupa selebriti terkenal dia tiru. huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠