Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+

Author : Cik Rose Cute | 11:07 PM | 11Total Comments |
NAK JOIN KLIK BANNER DI ATAS

Assalammualaikum..
Terasa Mau join segmen yang dianjurkan oleh Hasrul Hassan.Seperti semua tahu goggle + adalah Sangat2 penting untuk kita...Sesiapa yg ada google + jom! join Segmen nie....

"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog"

Apa lagi tunggu Jom! join....meramaikan lagi google +


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. Betul tu...boleh hubungkan kita dengan ramai blogger:)

    ReplyDelete
  2. tak faham sangat benda ni..kena study lagi nur ni..hihi..

    apapun, selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  3. As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama.

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

    ReplyDelete
  5. salam ukhwah..g+ done and follow di sini ;)

    ReplyDelete
  6. Ziarah sini dari segment yang sama..dah follow Blog and Google+ jugak..jemput dtg blog santai

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠