Full Template Blog Deq Nor Dan Kisah Hati

Author : Cik Rose Cute | 9:15 AM | 21Total Comments |
Blog Di atas adalah blog Kisah Hati tema yg dia minta adalah  kaler purple campur pink...pastu biar nampak comel....hihihi...Akhirnya...inilah hasilnya....Harap Ros suka okey....Klik yang berkaler pink untuk ke blog beliau....


Blog yang memang menyerlah kalernya hihihi....blog nie adalah blog Deq Nor merah campur hitam....cantik....aku suka tgk....Tak caya? Jom Klik Deq Nor untuk ke blognya....


Psst!!! aku nak share gan korang....Untuk kaum lelaki Sahaja.... "Jangan Sayang Isteri Ketika Cantik Jer...Jangan Cinta Isteri Ketika Muda Jer...Jangan Rindu ketika perlu jer...Jangan Buli Bila wanita lemah....Dan jangan Curang Bila berjauhan...."Khas Daripada Seorang yg bergelar Wanita.....kikiki...hayati ya aduhai lelaki....

Siapa nak tempah edit blog Email....

ccherosliza@yahoo.com tak pun fb..

Walaupun aku edit tak semegah mana....tapi bolehlah...                    


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. cantik dan kreatif!
    MORNINGGGG KAK ROS!

    ReplyDelete
  2. ehe..lagi hasil kerja cikrose..mesti terjah tengok..

    p/s....untung kalau dapat suami yg baik...yg cintanya makin kuat seiring bertambahnya usia perkahwinan....macam kita kan cik rose..hikhihkihk

    ReplyDelete
  3. Kalau nk edit, kne bayar berapa?

    ReplyDelete
  4. Thanks akak utk hasil yg cantik ini.. DN suka sangat... ^_^

    ReplyDelete
  5. as salam

    semua cun2 belaka..ohsem ! :)

    ReplyDelete
  6. apa yang tak semengganhnya kak..cantiklah ni... kalau nak di bandingkan dengan nur..baru edit sikit...suma hilang..error..
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. patutlah deqnoor punya blog dah lain bila saya masuk tadi..hehehe. rupanya ni lah dia designer nye..hehehehe

    terima kasih untuk peringatan tu :)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum rose....cantik n simple...;)

    ReplyDelete
  9. SALAM ROSE
    akk terjah lah blog2 nie ..
    cantik2 ..

    dikk suke ngan ayat bawah tu !

    ReplyDelete
  10. mabeles nya design blog angpa ^_^

    ReplyDelete
  11. BYK TEMPAHAN CIK ROSE SEKARANG YER..TAHNIAH

    ReplyDelete
  12. okla tu kak. byk je order cikna tengok. ;)

    ReplyDelete
  13. cantiknya header...like,like,like (",)

    ReplyDelete
  14. sempat lg tu bg peringatan kt kaum lelaki.hehe

    ReplyDelete
  15. Lawa akak edit :D Smart giteew :))

    ReplyDelete
  16. Kreativiti yg dah terbukti dan diiktiraf...

    ReplyDelete
  17. Cantik.. Suka yang first tu

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  18. wow cantik n kretif la sis...banyak idea sis yer nk design blog hehe

    ReplyDelete
  19. eh sape ckp x semegah? sgt semegah la kak.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠