Template Gadis Bunga

Author : Cik Rose Cute | 2:08 PM | 25Total Comments |
Kali ni blog gadis bunga  yang menempah Full Template. Blog beliau adalah blog personal. Sukakan template yang ada bunga2.... Warna pilihan adalah soft pink dan merah. Kombinasi yang bagus jugak....cam kaler blog aku hihihihi....Jom! jenguk blog dia....


 header beliau...

footer beliau.....Kalau korang nak tengok full blog gadis bunga klik SINI ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. cutenya blog dia..pink..header baru lg..hehe

    ReplyDelete
  2. boleh share macam mana buat lace kat tepi2 blog border? ^_^

    amik tempahan gak, tapi tak penah try buat lace tepi border lagi

    ReplyDelete
  3. wah cantiknya akak edit...suka..comel..:)

    ReplyDelete
  4. terima kasih kak buat entry untuk pasal blog saya,suka sngt2 akk edit...:)

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Ros..
    Nisah nak order, boleh tak ??
    tapi... Nisah cume mahu background sahaja. yang lain2 nisah nak kekalkan.

    ReplyDelete
  6. comel blog dia.. blog akk pulak, tiap2 minggu mesti ada perubahan.. :)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya...
    Sesuai dengan nama blog nya ;D

    ReplyDelete
  8. semakin hari semakin berkenan dengan semua hasil kerja cik rose=)

    ReplyDelete
  9. salam cr..

    ramai yg fanatik pink rupenye ye.. hihi.. comel orgnye.. :)

    ReplyDelete
  10. thank you semua..sayang korang semua..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠