Adira...Ke Final Juara Lagu 27

Author : Cik Rose Cute | 11:17 AM | 21Total Comments |
Siapa tak kenal Adira gadis putih melepak niekan....Lagu duet bersama hafiz masuk final akhir juara lagu 27....So..sebelum nie....Adira niekan pernah bercinta dengan Hafiz....Walaupun begitu, Adira & Hafiz masih bersikap profesional dan mampu mempersembahkan lagu ‘Ombak Rindu’ secara duet tanpa memikirkan isu ini yang mereka anggap remeh.....





Untuk tercalon ke Anugerah Juara Lagu 27 (AJL) bukanlah sesuatu yang mudah. Apa lagi jika dilihat pada saingan-saingan yang terpaksa dihadapi ketika Muzik-Muzik, kesemua lagu mempunyai kualiti dan kekuatan masing-masing.

Isu cinta Adira  tidak mengugat  kariernya sebagai artis, kerja lagi penting dari gosip.

“Saya tak kisah orang tahu saya bercinta dengan siapa, ibu saya sendiri pun suka bila saya berterus-terang,” tambah penyanyi yang putih melepak ini.
Adira turut memberitahu bahawa mereka berdua selesa bekerjasama dan tidak menafikan pada mulanya agak kekok sedikit.

“Sekarang dah tak ada masalah. Mungkin masa awal-awal itu, biasalah. Tapi sekarang, kami selesa bekerjasama,” jelas Adira.
Selain itu, ketika ditanya lagu manakah yang bakal menjadi saingan sengit ‘Ombak Rindu’, Adira menjawab, “Saya rasa semua lagu memberikan cabaran yang sengit. Lagu lain semuanya hebat serta dicipta oleh komposer terkenal.”
Dalam perkembangan terbaru penyanyi kelahiran Sabah ini, Adira sudah pun melancarkan single terbarunya berjudul ‘Keajaiban Cinta’ duet bersama Aliff Aziz.


pssst....aku suka jugak Adira nie....suka tengok muka dia cun melecun tue hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. mmg putih melepek ni...huhhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. Tp kdg cam takut plak tgok muka adira ni..cam pucat semacam je..cam pontianak edward dlm movie twilight tu..hehe..

    ReplyDelete
  3. haah.. dorang profesional sgt..siap boleh bertentang mata masa nyanyi lagu tu..caya la masok final! suka jugak tgk adira..mmg putih melepak..comel! :)

    ReplyDelete
  4. Samalah qira pun minat dengan adira . .

    ReplyDelete
  5. suke gak adira nk2 somi sy..huhu tp die tu putih sgt mcm albino plak tgok

    ReplyDelete
  6. mmg putih sesgt dia ni..tgk gmbr pon..aishhh.comel.

    ReplyDelete
  7. melepak beno kan dia skarang ni..!
    tapi mcm mana eh perasaan nyanyi lagu cinta dengan xe-bf..
    gugup kot..!
    heeeeeeee....

    ReplyDelete
  8. tahniah!
    mmg dia cantik. .lembut je raut wajahnya

    ReplyDelete
  9. adira memang sangt puteh kan..hehe

    ReplyDelete
  10. lagu dorang best kuat utk menang.hehe

    ReplyDelete
  11. putih melepak adira ni...kecik molek jer

    ReplyDelete
  12. Suka tengok kulit adira..Putih gebussss

    ReplyDelete
  13. cantik kan kulit dia. gebu sgt. ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠