Full Template Blog Aety

Author : Cik Rose Cute | 12:48 PM | 10Total Comments |
Blog nie aku design pakai template 'picture window' sajer nak try jadik ke tidak....Akhirnya jadik jugak....hihihi

Aety nie minat kaler biru gan hijau....design camna pun dia tak kisah....janji simple....Lama jugak nak siapkan....sebab guna template picture window....kena bermain banyak coding....pening kepala kikiki...

Nak ke blog aety Klik SINI

Jap lagi terjah korang....pastu edit blog balik....Tq yg sudi komen blog aku nie....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. hai..dah balik dr kg yer...wah siap edit lagi......bzz betol cr

    ReplyDelete
  2. hari2 main coding tak pening ke kak? huhu..

    ReplyDelete
  3. owh akakku yg kreatip dan inovatip...tabik spring la kat akk ni...x lotih ke mengedit kak? hihi..hope turn deqla nnti x letih eh.. hihihi..

    ReplyDelete
  4. kalu sya bab2 edit2 ni hancur..hahhaa..terer la akak kan...

    ReplyDelete
  5. cantik nkretip la sis ni...makin ramai yg mita sis edit blog kan..murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  6. owh pening la dgn coding2 nih..sangat x suka..huhuh..tp kadang2 terpaksa juga main codinh..kih kih

    ReplyDelete
  7. Cantiknya bila ada warna hijau, nampak ceria :D

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠