Perjumpaan Budak Darjah Satu

Author : Cik Rose Cute | 8:50 AM | 31Total Comments |
Hari nie si kakak (anak aku yg sulong) ada perjumpaan sekolah budakdarjah satu.Seronok betul si kakak tak sabar2 nak ke sekolah....nak jumpa kawan2 baru....Anak korang ada ke yg masuk kelas satu tahun depan? hihihi

Hari nie jugak ada test percubaan menentukan kelas....Ibu doakan kakak dapat kelas yg bagus ya.....Jangan pulak jawab jawapan gelojoh sangat...nanti banyak salah hihihi....


Pssttt!!! pagi2 dah hujan sejuk giler beb.....menusuk ke tulang....cuaca pun redup dengan langit gelap....Tempat korang sama tak?....Lagi sehari menuju tahun 2013.........Umur pun makin meningkat hmmmmm.....





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. Anak sapa ni yg comel berbenor?

    ReplyDelete
  2. haishhh tetiber terasa nak jadi cikgu darjah 1..hehe

    ReplyDelete
  3. Mesti semangat dia nak ke sekolah nanti tuh.

    ReplyDelete
  4. anak saya nak masuk tadika. tak tahula cam mana, harap semua ok dan dipermudahkan segalanya. rasa risau sgt

    ReplyDelete
  5. wahh seronok lah kakak..
    insyaallahh kakak boleh jawab dengan baik ..

    aah disini pun redupp je CR ... nak ujan balik agaknyee ..
    sbb dlm ramalan cuaca cakap hari nie ujan lebat dan kemungkinan banjir kali kedua ..huhu

    ReplyDelete
  6. hehehe..da macam reunion dah..excited kan..hehe

    ReplyDelete
  7. selamat bersekolah ye nak..haah umo makin bertambah :)

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Mesti satu pengalaman indah akan menjadi kenangan bula anak sulung mula masuk sekolah.

    Tahun ni cucu kedua kak ani pun masuk tahun juga, Junaat hari tu dah pegi daftar, Alhamdulillah bila tanya dia, dia kata dia okey tak menangis.

    ReplyDelete
  9. anak saya masuk darjah 2 2013

    ReplyDelete
  10. bagus la. tak sabar2 nak ke sekolah yea

    ReplyDelete
  11. seronok dah anak semakin membesar.. semoga kakak dapaat menjawab soalan yang baik..

    >> tempat nisah panas2 skit.. tapi kalau dh ngantuk memang confirm lena hehe

    ReplyDelete
  12. sekolah belum lagi, tapi, tadika ada... itupun x sabar2 mama dia :)

    ReplyDelete
  13. Seronok temgok budak2 masuk sekolah.. Teringat zaman2 skolah dulu.. Rindu pulak rasa nak sarung uniform skolah.. =)

    ReplyDelete
  14. wahh excited la dia..be a gud gurl ya

    ReplyDelete
  15. wah dh masuk skolah ye. jgn nangisssss tau. hee.

    ReplyDelete
  16. Selamat datang ke alam realiti...

    ReplyDelete
  17. tinggal 2 3 hari lagi nak sekolah :)

    ReplyDelete
  18. hehehe.. semoga dia berjaya mendapat kelas yang pertama tau :)

    ReplyDelete
  19. Semalam 30/12..Dieyna terima anak-anak Tahun 1... hehe tunggu esok pulak mcm mana ragam mereka..

    ReplyDelete
  20. alolo..babam dan sweetnye ank akak yg sulung ni...

    ReplyDelete
  21. falsya baru tau nk masuk darjah 1 kene amek exam dulu..hehe..comel la kakak..rase mcm nak peluk2..hehe

    ReplyDelete
  22. dah darjah satu ye..mesti xsabar nak sekolahkan.. :)

    ReplyDelete
  23. salam kak..
    alahai..kemain lentok posenye..
    hihih..mesti meriah & eksitedkan.

    cma 2tahun akan dtg kut baru merasa pengalaman anak start skolah ni.. hihih..

    sini mendung..sejukkk :)

    ReplyDelete
  24. Tahun ni M pun dah rasa perasaan bila anak masuk sekolah ni..hi hi..

    ReplyDelete
  25. dah masuk darjah satu anak sulung akak. mesti excited nak pegi sekolah.

    ReplyDelete
  26. Dapat banyak la kawan baru nanti. Kenangan paling sweet time darjah 1 la.

    ReplyDelete
  27. xsabar nk jumpa kawan baru lh tu

    ReplyDelete
  28. MESTI BEST SBB DPT RAMAI KAWAN BARU HEHEHE

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠