14 December 2012

Full Template Suhaiza Rashid

Tema pilihan kelabu + pink.....agak lambat sedikit aku edit blog sebab aku punya software hilang gara2 install mozilla program lain kat komputer aku....Sekrg komputer aku tak adalah lembab hihihi...Harap suhaiza suka design tersebut.....Korang nak ke blog Suhaiza Rashid klik namanya....

Hari nie balik kampung Perak....Mungkin awal  bulan satu tahun depan balik kampung Terengganu...sekali gan tgk adik aku kahwin....."Khairul Fahmi Che Mat" majlis yg besar tue aku tak pergi....Segan....


Psst....Harap korang jangan terkejut ya....hanya seorang blogger jer yg tahu tentang nie....aku pun terkejut jugak.....sekarang memang confirm dia tue adik aku.....Untuk blogger Pesona iaitu blogger Etuza....Lepas balik kampung saya akan tolong kemaskan lagi blog awak ya.....


48 comments:

  1. whoaaaaa..terkejut ni..


    pssts, ada buat header x?

    ReplyDelete
  2. Cantik CR buat...
    Yg mana satu adik CR?

    ReplyDelete
  3. err..biar betul penjaga gol yg kontroversi tuu adik CR..ehe

    ReplyDelete
  4. salam kak..
    cantik kombinasi kaler pink+ grey tu....

    akak ngan apek adik beradik ke???
    huhuhuh..

    selamat balik kpg :)

    ReplyDelete
  5. apek tuh adik sedara ke kak?

    ReplyDelete
  6. wahh.. pas ni edit utk cikgu etuza pulak yer?

    ReplyDelete
  7. Cik rose cute,selamat balik kampung..:)

    ReplyDelete
  8. comil...cantik..

    sape adik che rose tu???
    khairul fahmi tu ke,

    ReplyDelete
  9. Tak putus-putus mendapat rezeki ...tahniah kerana kerja yang berkualiti!!!!

    Apex....adik awak?
    Biar betul..ni serius ker main-main...

    ReplyDelete
  10. thx..hik3..sya suka, saya suka...
    kim slm kt khairul fahmi ek..hik3..

    ReplyDelete
  11. apek tu adik akak ke?..kim salam kat dia ye..hehe

    cantik template tu

    ReplyDelete
  12. cantikk..
    ramaikan pilih pink.. :)

    ReplyDelete
  13. wow!! sangat cantik lah Cik Ros..hebatlah awak..nanti lah benar2 nak minta buat, minta juga..hehehe..dah oper pun..malu2 ni tau!...

    ReplyDelete
  14. Kiut miut meletup~

    ReplyDelete
  15. Oo...cik rose rupanya yang edit blog adik saya ni..mekasih...berakhirla sudah penyiksaan mata saya ni tengok blog tak comel dia tu..hahahah...

    ReplyDelete
  16. Memang besar pahala membantu orang....

    ReplyDelete
  17. Cantik...m suka tgk doodle muslimah

    ReplyDelete
  18. k tringin sngt nak ada template yang comel 2 .. Hasil tangan kita sendiri TT^TT

    ReplyDelete
  19. wah cantik:)

    suka gabungan warna dya kak:)

    ReplyDelete
  20. comel laaa kak template ni!suka! :D

    ReplyDelete
  21. eh2..jap2..
    konpius nih..adik akak tu Khairul Fahmi ke..adehhh

    ReplyDelete
  22. cantik pinky kbyaknnye sng nk design blog pink kn kak rose :)

    ReplyDelete
  23. cantik ;-)

    eyhh..etuza tu adik cik rose ke?? eyhh..k lya salah faham ni>?

    ReplyDelete
  24. cantik. untung sape pndai buat design template sndri :)

    ReplyDelete
  25. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.

    ReplyDelete
  26. selamat balik kmpg..tak berapa faham sgt pasal adk tu..hehe

    ReplyDelete
  27. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  28. kreatif sokmo la cr ni..cayalah...CR nanti tolong reka2 template utk saya...nk pakai sempena ulangtahun kedua blog bulan 1 ni..tema tetap purple tau...

    ReplyDelete
  29. ehem...ehem....hihihi..kontroversi jadinya nanti ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠