Make Over 2 Blog Wan Echa

Author : Cik Rose Cute | 11:27 AM | 18Total Comments |
Hai! dah tengah hari dah.....Hari nie cik hubby aku tiada di rumah....dia out station kat Penang....urusan kerja....Cedih pulak cik hubby tak ada...walaupun 3 hari beliau kat Penang.Anak2 akulah yg paling merindui abahnya huhuhu....ibunya....emmmm rindu jugak kikiki

OKey aku malas nak meleret-leret story....straight to the point hihihi.....Aku baru jer selesai siapkan blog seseorang blogger nie....dia baru lagi dalam dunia blogger nie tau...

Blog di atas nie adalah blog personalnya.....Followers baru aku sorang yg follow hihihi....Hope korang support beliau ya....Warna kesukaannya merah + kelabu....Klik SINI untuk ke blog personal beliau...


Blog yang nie pulak...blog Online Shopping beliau....followers pun baru aku sorang....kalau korang nak shopping baju ke...bolehlah ke blog ELLETA FASHION ,cantik2 bajunya....

Psstt....pasni..aku nak terjah korang......busy sangat2....ada beberapa blog jer yg aku masuk.....aku rasa sekarang..aku terkejar2 mengejar waktu..yg begitu cepat berlalu...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. puas hati bile tengok blog cantik..haha...datang jengah sini cik rose ...:)

    ReplyDelete
  2. comel sokmo hasil keje akak.. owh, hubby akk out station.. hubby deqla pun kdg2 kena out station jugok..mmg sedeh kan kena tinggal...huhuhu...tp camne pun kena paham keje dia..

    ReplyDelete
  3. baik2 jg dr n anak2 suami xder tuu..hiihi..

    ReplyDelete
  4. wah byknya customer hehe alhmdulilah..akak hebat!!

    ReplyDelete
  5. salam CR..
    cantik hasilnye..
    moga biz semakin berkembang

    :)

    ReplyDelete
  6. banyaknya tempahan...!

    mesti sis dah pro bab2 edit ni...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, murah rezeki..cantik2 semuanya mesti owner suka :)

    ReplyDelete
  8. Elehhh..sbnrnye kamu tu yg dh rindu sgt. Tkpe..paham. Hehe

    Ok, jap gi CiM follow beliau.

    ReplyDelete
  9. Cantiknya...Dasat Bisnes CR ni yek...

    ReplyDelete
  10. tahniah...ceria menawan hati header2 ni

    ReplyDelete
  11. ok sis tirana aduka sokong nak terjah ni.

    ReplyDelete
  12. makin dashyat cr ni tau...makin byk masyukk ni..

    ReplyDelete
  13. makin dashyat cr ni tau...makin byk masyukk ni..

    ReplyDelete
  14. weee cantik sgt kak..makin hari hasil keje akak makan cantik..superb gitu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠