Aksi Mandi Yang Tak Tahan

Author : Cik Rose Cute | 4:21 PM | 42Total Comments |
Hihihi mesti korang teruja bila tengok tajuk di ataskan.....Sebenarnya aku nak kongsi gan korang yg syifa tgh mandi dalam bilik air.....hihihi

hihihi seksinya.....jangan tgk lama2 malu saya....Korang layan jerlah gambar seksi syifa tgh mandi nie....kolamnya dalam baldi....suka sangat masuk dlm baldi...hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

42 comments:

  1. hehe..telengkup kepala dalam cebok..comel :)

    ReplyDelete
  2. sejuknyaa..!
    tak jatuh ke baldi tu bila dia sandar..

    jaga2...hihih

    ReplyDelete
  3. mmg cekci anak dara soang nih...
    suka betol main air yerr

    ReplyDelete
  4. alololo..cutenya dia haha..sha kcik2 dlu cm tu juga hahah

    ReplyDelete
  5. nanti mak belikan kolam renang ye.

    ReplyDelete
  6. Mengapa tak letak tajuknya 18SX...seksi sangat...hehehehe

    ReplyDelete
  7. tu kalau suruh naik tu konfirm melalak kan hehe

    ReplyDelete
  8. Bestnya syifa mandi..ni mesti lama berendam ni..:)

    ReplyDelete
  9. hahahahah...ni kalu dibiarkan mmg kesejukan..eheheheh

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum rose...suka mandi dlm baldi yer syifa...:)

    ReplyDelete
  11. haha..comel je..suka main air ye..

    ReplyDelete
  12. kiutnya. nanti dah tak muat baldi request beli kolam pulak. huhu..

    ReplyDelete
  13. hahahhahhaha...bestnya mandi dik yek.....

    ReplyDelete
  14. Baik2 Syifa.. Bimbang pulak baldi tu terbalik.

    ReplyDelete
  15. wah... betul2 happy dia ye..hehehe

    ReplyDelete
  16. seksisnye cik adik comel tgh mandi...hihi...gigih ibunya amek gmbo..

    ReplyDelete
  17. macam sumaiyyah dulu.... sampai akak sorok baldi

    ReplyDelete
  18. hamboiii syifa syioknye mandi dalam baldi hihihi

    ReplyDelete
  19. mama kena buat swimming pool la pasni baru syifa leh berenang2 masa mandi.tak lama lg mesti tak muat dah baldi tu :)

    ReplyDelete
  20. ini mesti ibu dia pun suka mandi dlm baldi dedulu nih..hish....syifa ni..seksi tau

    ReplyDelete
  21. hehehe..alesya sy pon suke sanagt mandi gaya gini.tak de kolam renang dalam baldi pon jadi la kan..hehehe

    ReplyDelete
  22. cekcinye dye..huhu:)

    huhu..macam2 ragam kan..:)

    ReplyDelete
  23. as salam

    dah syak ni mesti syifa yg mandi..mesti sonok maian air tu :)

    ReplyDelete

  24. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  25. anak saya dulu ada macam tu, kena jaga agar tidak tersedak air, saya nak angkat dah dia ..alamak kenapa besen mandi dia juga terangkat dia pegang tak nak lepas, so bagi dia puas..hehehe sekarang mandi dalam kolam renang pun tak nak..jaga aurat katakan. kanak2 gitulah....

    ReplyDelete
  26. sukanya tgk bdk2...best ada bdk2 kat rmhkan?hihi

    ReplyDelete
  27. alololo syifa comelnyerrr...seksi gitu hikss

    ReplyDelete
  28. npe seksi sgt ni..haha.. ala siannya mndi dlm baldi..jom kita g kolam renang jom

    ReplyDelete
  29. hehee..mndi lam baldi bgaikn kolam tuk dia2 jerh hehee :D

    ReplyDelete
  30. salam..
    singgah balik & follow (",)

    mandi sampai x hengat , timba tu kecik dari dia he..he..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠