Body Cik Ta 100% Original Tau!!

Author : Cik Rose Cute | 12:40 AM | 16Total Comments |
rozita original
Yang penting, apa yang ada di badan Rozita Che Wan adalah 100% original. Tiada pembedahan. Tiada korset. Alasan yang digunakan oleh pihak yang mendakwa Rozita melakukan pembedahan ialah setiap kali bergambar, Rozita akan mengiring ke kiri bagi memastikan kedudukan tubuhnya stabil. Hmmmmm. Pelik sungguh alasan tersebut.
rccw baru
Kata Rozita Che Wan untuk menjelaskan perkara ini:-
Selalunya apabila bergambar, saya akan ikut keselesaan tubuh. Tambahan pula saya kidal. Rambut yang didandan selalunya mengiring sebelah kiri juga menjadi faktor mengapa saya hanya akan bergambar di sebelah kiri atau mengiring tubuh ke arah itu. Pada waktu sama, tak pernah memakai korset dua lapis. Apa yang peminat tengok, itulah keadaan tubuh saya.
rozita baru
Rozita Che Wan turut sempat menyelitkan nasihat buat mereka yang dengki akan kecantikan tubuh badannya:-
Pada saya, kita jangan busuk hati kalau nampak orang lain lebih. Sepatutnya kita menjadikan kelebihan dimiliki itu sebagai sumber inspirasi. Mengambil contoh, jika ada antara kita bertubuh gempal dan melihat orang lain bertubuh cantik, jangan pula kita menuduh dia melakukan pembedahan itu dan ini. Sebaliknya jadikan dia idola bahawa kita juga mampu cantik dan sihat sepertinya.
Aku sokong kata-kata Rozita Che Wan. Kalau tiap-tiap hari bantai makan roti canai, maggi, nasik lemak 4 5 bungkus lepas tue dengki dengan orang yang bertubuh mulus, tak ada faedahnya kan. Pasti mereka yang bertubuh cantik itu banyak berkorban untuk mendapatkan badan idaman. Tak gitu? you all....hihihi aku pun teringin nak tubuh cantik cam cik ta....

Kredit Abang Nara


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. kalau cantik mmg ramai yg jeles. huhu..

    ReplyDelete
  2. mmg tak pernah dengki kat cik Ta..tapi eloklah cikta berubah..jgn dok pakai ketat mendat sangat....xelok tu....kan cik rose...hiihih

    ReplyDelete
  3. Tak pakai corset ke?? Selim melim perut die

    ReplyDelete
  4. Mmg admire tgk body Cik Ta ni..mesti banyak pengorbanan dia nak maintain body lawa camni kan..

    ReplyDelete
  5. betuk tu kata-kata kak rozita ni .. tahniah lah dikurniakan body yang cantik .. =)

    ReplyDelete
  6. org mmg mcm tu la xboleh lebih sikit mula la mengata mcm2 hehe

    ReplyDelete
  7. cantik eh cik ta ni...
    pandai betul jaga badan...

    ReplyDelete
  8. mulot org biasa la.. tp original tu pun pinjaman Allah...hihi... dia ni lg cantik kalo bertdg...

    ReplyDelete
  9. mmg cantik la body dia walapon dah berumur..kena pasang badan jugak nih..hihi

    ReplyDelete
  10. Biasalh... yg cntik adalh yg jeles

    ReplyDelete
  11. yang ni pun selalu je ada kontroversi.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠